Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zygmunt Wstrząs

Interesuje mnie wasze zdanie dziewczyny

Polecane posty

Gość ona_pzn
"Argumenteem o wysokosci IQ posługują się tylko osobniki, które mają bardzo niskie poczucie własnej intelektualnej wartości i chociaż jakimis liczbami muszą podnosić sie na duchu i wspierac w dyskusji, w której nie mają innych argumentów ad meritum" To może nie cytuj mnie, tylko slayera? :) to on się posługiwał tym argumentem, i wobec tego chciałam, żeby się z nami podzielił swoją magiczną liczbą. ;)

okay, jeden punkt dla ciebie Wstrzas. to prawda, niektore kobiety nie potrafia z tego korzystac ale.. faceci tez nie potrafia korzystac z wladzy. patrz co sie dzieje dookola. kto nami rzadzi? FACECI :p

Gość ona_pzn
"Ja tylko mówię, że wy nie umiecie z niego korzystać" Gdybyś naprawdę tak uważał, nie zakładałbyś tego tematu, człowieku. To ci próbuję uświadomić od dłuższej chwili. Osoba pewna swej przewagi nie próbuje za wszelką cenę udowadniać tego na forum :)

Gość ona_pzn
" To ty się domagasz jego IQ, jakby mialo to jakiekolwiek znaczenie." Sam sobie przeczysz. To on z tym wyskoczył, JAKBY TO MIALO JAKIEKOLWIEK ZNACZENIE.

>> Osoba pewna swej przewagi nie próbuje za wszelką cenę udowadniać tego na forum O losie :o Faktycznie udowadniasz, że kobiety sa bardzo oszczędne w gospodarowaniu swoimi zasobami rozumu :o Nadal nie wiesz o co chodzi w temacie :o

Gość żaaaaaaaaaaaaaaaal
no tak Wy umiecie korzystać ze swojej niby "władzy": wojny, bójki, rozboje:) i zero odpowiedzialności za własne czyny. Żenujące:)

Zygi, super temat, usmialam sie, naprawde :) Wiem, ze zalozyles temat, bo liczysz na to, ze sprowokujesz kobiety do nazywania cie swinia i chamem...hahaha. Powiem ci jedno: faceci sa madrzy i silni, ale wystarczy, ze byle laska dobierze wam sie do k*tasa i po sprawie:)Nie musi byc nawet specjalnie inteligentna,wystarczy,ze jest sprytna. Faceci moze rzadza swiatem. Za to kobiety rzadza facetami. Pisz co chcesz,taka jest prawda :) Naprawde mnie rozbawiles Zygmunciku :D :D

Gość ona_pzn
Rozumiem, próbujesz mi wmówić, że kobiety nie radzą sobie z równouprawnieniem. Gdybyś faktycznie uważał, że sobie nie radzą, i że sobie nie PORADZĄ, nie rozwodziłbyś się nad tym. A ciebie po prostu wkurza to, że kobiety zaczynają coraz bardziej zdobywać przewagę. No pomyśl logicznie.

Gość żaaaaaaaaaaaaaaaal
Wydajesz sę niedowartościowanym i mocno skrzywdzonym, słabym samcem, aż żal obalać Twoje denne teorie:(

Gość ona_pzn
Tylko takie malutkie jednostki jak ty starają się za wszelką cenę pokazać, że są "lepsze" niż w rzeczywistości :) Tak jest nawet wśród zwierząt, popatrz na psy - małe szczekliwe ratlerki i duże spokojne owczarki. Jesteś dokładnie jak taki ratlerek.

Przewage??Czy raptem wzrosła liczba kobiet prezesów, dyrektorow, prezydentów, ministrów, odkrwców, wynalazców, noblistów, czy gdziekolwiek zaczely zdobywać przewagę nad mężczyznami? :) Rozśmieszasz mnie :)

Gość żaaaaaaaaaaaaaaaal
Popieram Nic dodać nic ująć

Gość ona_pzn
"Czy raptem wzrosła liczba kobiet prezesów, dyrektorow, prezydentów, ministrów, odkrwców, wynalazców, noblistów," Od kilkudziesięciu lat ciągle wzrasta.

no masz rację ........... wszak to mężczyźni wynaleźli proch , bombę atomową - jakby nie patrzeć dążą za wszelką cenę do samounicestwienia - a potem się dziwią że kobiety sie buntują i mają dość ich dziwnych pomysłów na rozwój świata i na upadek cywilizacji . a tak a propo cywilizacja starożytnej Grecji upadła bo rządzili nią mężczyźni więc twój tok rozumowania świadczy tylko na niekorzyść męskiej części populacji .............. poproszę ciekawsze i lepiej dobrane argumenty bo jak na razie to tylko slogany i uogólnienia - wykaż się wiedzą a nie tylko pyskówkami .

Nie wiem po co ten konflikt... Natura nas w ten sposób skonstruowała i wcale nie mam zamiaru rywalizować z mężczyznami. Nie potrzebuję też niczego udowadniać, bo przy prawdziwych kobietach nawet najwięksi twardziele miękną;)

Gość żaaaaaaaaaaaaaaaal
w końcu ktoś musi odwalać czarną robotę:) nawet w starożytności to mężczyźni byli wykorzystywani do niewolniczej pracy:)

>> wszak to mężczyźni wynaleźli proch , bombę atomową Podobnie jak ogień, prąd, telefon, internet i wiele, wiele, wieeeeeele innych rzeczy ;)

Gość ona_pzn
"poproszę ciekawsze i lepiej dobrane argumenty bo jak na razie to tylko slogany i uogólnienia" Ja też poproszę :)

Gość ona_pzn
"Podobnie jak ogień" Pokaż mi dowód na to, że to mężczyzna wynalazł ogień :)

ups ................. pojechał po całości :-P.

A tak wogole, nie rozumiem, dlaczego tak sie denerwujesz Zygmunciku?? Zona ci dzisiaj nie dala? Czy po raz kolejny pokazala ci, kto rzadzi i gdzie twoje miejsce??

Gość Salome_m
w takim razie ciekawa jestem jak mężczyzna mógłby cokolwiek wynaleźć, gdyby w tamtych czasach to właśnie jemu odmówiony byłby dostęp do szkolnictwa, kół i stowarzyszeń naukowych itd ?????

Gość ona_pzn
"Zona ci dzisiaj nie dala? Czy po raz kolejny pokazala ci, kto rzadzi i gdzie twoje miejsce??" Po prostu mały ptaszek :) ale do tego się nie przyzna.

Gość odpowiedź na pytanie
mężczyźni przez wiele lat byli górą tylko ze względu na siłę fizyczną, nie na inteligencję.