Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sic and tired........../

najwieksze wady kobiet- ex

Polecane posty

Gość sic and tired........../

jest temat o wadach naszych, wiec moze napiszecie jakie wady mialy wasze ex? Moja: dawała d**y każdemu kto tylko jej powiedział "ładnie dzisiaj wyglądasz mam na Ciebie ochotę" a później mówiła że Oni się tylko pieprzyli nic więcej - brała prysznic kilka razy dziennie za to w domu miała syf straszny (kobieta trzydziestoletnia) - uważała się za najmądrzejszą i każdego kto nie zgadzał się z jej zdaniem nazywała cwaniakiem

Gość ziom z kato
miala zryty mozg na punkcie wygladu , jak przytyla 2 kg wpadala w histerie ...fajna dupa z niej byla a non stop gadala ze jest okropna brzydka gruba itp...az mi sie obrzydla

Gość Pudddzian
rozczulała się nad wszystkimi krzywdzonymi bachorami, psami, kotami, wyprzedzała n 3-go, dwała monety żulom na wóde, pomagała biednym, ogólnie nawiedzona

Gość hhdhdhd
Nie dawała sobie rady z niczym. Uważała się za bardzo wierzącą i gorliwą katoliczkę a miała ciekawą przeszłość. Sypała się kiedyś i to ostro. Chyba kilkadziesiąt facetów zaliczyła. Związki na poważnie: chyba z 6 i nic jej nie wyszło. Jest sama do dziś. Pokręcona na maksa.

och panowie.. a warto tak rozdrapywac rany? i to tutaj, na kobiecej kafe? :)

Gość hhdhdhd
A co ? nie można ? kobiety bardziej jadem plują na facetów.

Gość lg ku990
zarła słodycze na potege ..potem jej sie zdeformowane nogi robily .. zgrubla 7 kg i lezala jak kloda

Gość wolny na długo
myslała tylko o wyglądzie w chacie syf do tego rzygający pies i smrud, paliła 3 paki papierosów dziennie, kleła jak szewc a buźka sliczna i niewinna. Miała wieczny konflikt ze światem i ze swoimi starymi i ze mna też

Gość francik007
Miała tłusty tyłek, pełno cellulitu na nim i ograniczała się z jedzeniem. Jadła mało, ale niestety to jej oczywiście nie wystarczało i zapychała póżniej swój żołądek słodyczami żeby poskromić głód - efekt - okropna cera, większy cellulit.

Gość nareszcieee
wielka dama , nie potrafila nic ugotowac i nic zrobic uwazala ze to jej sie wszystko nalezy , non stop kupowala ciuchy ..potem wydala wszystko i plkala ze nia ma kasy i musialem jej dwac.. pila wodke jak faceci ..na imprezach robila mi wstyd ..tanczyla na stolach tak ze jej cale dupsko wychodzilo ..nie powazna , nie zrownowazona , bez ambicji ...bajerowala tym ze jest taka beztroska a tak naprawde to zwykla szmata ..na sam koniec dawala dupy

Gość serafin02
miala wielki obwisły cyc , ktory w staniku wygladal fajnie

Gość zuzka 987
mi sie wydaje ;> ze to w wiekszosci same kobiety pisaly ;D dla facetow cellulit nie ma az takiego znaczenia ;> wazne zeby kobieta byla zadbana ;)

Gość Marian Piżdzioch
Moja miała okropne piersi. Małe i płaskie jak naleśniki. I te jej hemoroidy. obrzydlistwo

Gość dsfdsfdsfds
Ta prymitywy. jak czytać niektóre żałosne wady eks kobiet to też nieraz gorzej niż dno jeśli chodzi o kobiety piszące o swoich byłych facetach.

Gość keiner
a moja wiecznie sie lansowała myśle że nawet patrzała na moich kumpli,wmawiała mi jakie to ona ma zasady i że jej były ją zdradził i ona zdradą sie brzydzi,jeszcze inny nie mówił jej że jest ładna i wytykał pochodzenie,ja traktowałem o niebo lepeij ale to i tak jej nie przeszkadzało żeby mnie nie zdradzac..o wszystkim typu biwaki i studia mówiła że to "kurestwo" a sama i jej środowisko to było jedno wielkie kurestwo.a wiedziała że jest moją miłością życia(jako osoba na jaką sie kreowała).ogólnie suka z tych co to musza źle skończyćbez perspektyw i z fagasem co zapewni jej kilka spotkań trzeciego stopnia ze ścianą.niech jej ziemia lekką będzie.na to takie zasługują

Gość ddfddf
Baby takie niestety są. Uważają się za święte - w każdym razie nie potrafią się do błędów przyznawać. Te największe lafiryndy błędy facetom wytykają i mają wieczne żale i pretensje a same sobą nic nie reprezentują. A one tak chcą być koffane ;)

Gość No to ja chyba spotkalem ideal
Sliczna figurka - jak ja poznalem miala troche kg za duzo, ale to z winy pracy i choroby, teraz wyglada cudnie, wielu mezczyzn sie za nia oglada, i to mlodszych. NIgdy sie nie kloci, zawsze woli porozmawiac. Mowi, czego chce. Nie zdradza, miala tylko 2 partnerow w wieku 29 lat. Nie ma syfu w domu :) Zarabia na siebie, nie oczekuje, bym ja utrzymywal. Lubie dawac jej prezenty, ale ona rewanzuje sie. Nie jest kloda, ma fantazje :) Jest inteligentna, kreatywna, ma dobre serduszko i potrafi gotowac. Dba o mnie. Mobilizuje mnie. Cale szczescie ze jej ex ja zostawil :) to kretyn byl :P

Gość nie zawsze idealna 24.........
dawac chlopaki dawac!!!!!!!

Gość zarabisty temat hahahahaha

Gość zygmunt dales czadu

Gość zygmunt dales czadu
cos chyba malo wad kobitki maja:) no rzeczywiscie faceci to wieksze pierdziochy, brudasy i wogole

Gość kikolitto
a mojej waliło z dupy, nawet zaraz po prysznicu Miała duze, ale obwisłe cycory

Gość beznadzieja.............:(
ale z was idioci. skoro te dziewczyny miały takie straszne wady jak np celulit to po co w ogóle z nimi byliście? śliniliście się pewnie na ich widok i mieliście zaraz namiot między nogami a teraz to wypisujecie jakie one były brzydkie i głupie... bez sensu...

Gość feerfefe
rozczulała się nad wszystkimi krzywdzonymi bachorami, psami, kotami, wyprzedzała n 3-go, dwała monety żulom na wóde, pomagała biednym, ogólnie nawiedzona - to mnie rozwalilo, mistrz portretu psychologicznego hehehe ps. naprawde mialy obwisle cycki i takie brzydkie byly czy przesadzacie bo szukacie idealu z wwygladu?

Gość gdzie jest ZYGMUNT WSTRZĄS ?
no faktycznie hehe dobre:D