Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghghghghfghgh

MUSZE WAM TO OPOWIEDZIEĆ!WCZORAJ ZOBACZYŁAM COŚ TAK OKROPNEGO W GALERII ZE SZOK!

Polecane posty

Gość ghghghghfghgh

bylam na zakupach w galeri kraków .. to co widzialam w sklepach z butami przeszlo najgorsze oczekiwania. laski przymierzały buty i to wtych markowych sklepach na gołe stopy ..dosłownie wiekszosc i w kazdym sklepie widzialam lasek które na gole stopy mierzyly buty..dlaczego do cholery ekspedientki nie upominaja mimo ze widza nie wiem.. PRZECIEZ TO NIEHIGIENICZNE I MOZNA ZARAZIC SIE GRZYBICĄ..odeszla mi ochota na zakup butów.. ja jestem nie z miasta ale ze wsi kolo krakowa i zdziwiona jestem ze w miescie nie dbaja o to bo u nas na wsi male sklepiki z obuwiem ale jest kartka i pilnuja sprzedawczynie by nie mierzyc na gole stopy tylko w rajtkach albo takich specjalnych wkladkach..

Gość agata12345
ja pierdolee serioo???

Gość jesteś z BALIC
albo Zabierzowa??

Gość nie eksyctuj sie
Ja tez to widze w wqarszawie a galerii mokotów! też mnie to bulwersuje ale co zrobić? Tak samo jak laski maluja sie szminkami w sklepach tymi testerami i kazda po innych laskach sie nie brzydzi ..bleeeee

Gość miss z cracova
SPIERDALAJ WIEŚNIARO!!! JAK MAJĄ JAPONKI W RAJSTOPIE CIULU MIERZYĆ??

Gość ghghghghfghgh
nie kłamie pisze prawde. ja tez jestem w szoku. dziewczyny nawet takie megazadbane co mialy stopy przepiekne i mega piekne paznokcie u stóp to tez mierzyły na gole stopy i sie zastanawiam czy nie przeszkadza im to ze wczesniej jakieś brudne laski to mierzą i ze też sie nie brzydzą. tak samo dzinsy ..boje sie nieraz mierzyć bo boje sie ze zaraże sie jakąs chorobąskórną albo grzybicą..nieraz te spodnie tak smierdzą dziwnie co sie przymierza ze sie odechciewa wszystkiego..tez tak macie?kurde jak pomysle ze kupuje fajne dzinsy ale przedtem krtos je na dupie mial niewiadomo jakiej to mi niedobrze..wiadomo ze upiore itd..ale i tak niesmak budzi przymierzac..

pamietam rok temu przymierzalam jakies buty. Zawsze jak mam zamiar kupic jakies biore ze soba skarpetki. No wiec zakladam te skarpetki na nogi a ekspedientka do mnie \"moze pani mierzyc na gola stope\"...no zatkalo mnie. Podziekowalam i buty mierzylam ze skarpetka...Nie rozumiem jak mozna inaczej

miss z cracova wystarczy naciagnac skarpetke miedzy palcami...proste

Gość jesteś z BALIC
czyli jesteś :)

Gość miss z cracova
A SŁYSZAŁAŚ O TAKIM CZYMŚ JAK WKŁADKA HIGIENICZNA ???

Gość ajrony
jak żeś taka delikutaśna to sama sobie buty rób i ciuchy szyj, będziesz miała pewność, że nikt ich przed tobą nie zakładał :o

Gość lol...
ja mysle, ze jak ktos mierzy na gola stope to chyba wie, ze nie ma grzybicy, chyba swiadomie nie bedzie zarazal, mi sie tez zdarzylo mierzyc japonki na gola noge, bo na skarpete to nie jest miarodajne, mam bardzo wrazliwa skore i czesto sobie obcieram, a jak mam sprawdzic czy nie uwieraja miedzy palcami jesli mam skarpete ? zreszta ci co sie brzydza mierzyc jeansy i bluzki maja chyba jakas fobie na tle bakterii itd bez przesady

Gość czy wy na serio myslicie
ze rajstopy, cienkie elastyczne skarpetki czy kolanowki albo nawet bzwykle skarpety ochronia was przed grzybica? czy nie myslałyscie o tym ze jak wsadzacie ta gire w skarpecie do buta to ten caly syf przenosicie do swojegoo buta?

Gość lalalalalalaaaa
w dobrym sklepach obuwniczych jak jestes w japonkach to daja ci skarpetke

Gość ghghghghfghgh
lol mowisz ze ci co nie maja grzybicy moga mierzyć ale nie brzydza sie ze wczesniej ktos mierzyl z grzybicą i ja złapią ?zastanowcie sie co piszecie.

Gość erjrtj545454
tak samo dzinsy /jak widze takie brudne stringi cienkie u niektórych lasek i one potem mierzą dzinsy i to wszystko przechodzi bo stykaja sie im wargi sromowe z tymi spodniami jak maja takie cieniutkie stringi nieraz i././.szkoda pisac..bleee

Gość lol...
chodzi mi o to, ze jesli ktos wie ze ma grzybice chyba nie bedzie mierzyl specjalnie z gola noga nie ?? zreszta nigdy nie zlapalam grzybicy wiec chyba jednak ci z grzybami nie mierza bez skarpet

Gość czy wy na serio myslicie
poza tym gdyby skarpeta chroniła przed grzybica to dermatolodzy nie kazaliby ludziom ktorzy sie z grzybicy lecza wywalac butow i kupic nowe....a prawda jest taka ze jak ktos ma grzybice i chce sie jej pozbyc i sie leczy to przede wszystkim musi brac leki i wyrzucic obuwie...

Gość ajrony
no ok - fakt, być może powinno się mierzyć w skarpetkach, chociaż ja zawsze na gołą stopę zakładałam i mam zdrowe stópki; ale jeśli ktoś brzydzi się ciucha przymierzyć, bo ktoś przymierzał przed nim to ma coś z głową nie tak

Gość erjrtj545454
bazienka chyba zwariowalas? kto mierzy bielizne na gole cialo ?ranyboskie nie gadaj głupot

Gość ależ macie problemy
grzybica najłatwiej zarazić sie na basenie, pod prysznicem a wy panikujecie odnosnie przymierzania butów.:O

Gość szlachcic gerwazy
w głowach wam sie baby popi*rdoliło

Gość no majtek nie mierzy
sie na gołe ciało ale stanik oczywiscie, ze tak...no chyba ze komuś nie zależy na dobrze dobranym biustonoszu tylko byle jakim.

Gość jedyne wyjście
załóżcie wlasne manufakturki i zacznijcie same produkowac buty.:D

Gość woowower
fuj ..jak sobie pomysle ze wczesneij cos przymierzala brudna brzydka spocona baba to rzygam

Gość a to ciekawe to czemu
tyle osób kupuje używane buty choćby na allegro? widać, że sie wam nudzi i nie macie większych problemów.

Gość ale ciagle nie rozumiem
jak jednorazowa skarpetka chorni przed grzybica? :D

Gość ano wlasnie
wy chyba nie macie pojęcia co to grzybica. I niby ta skarpetka mialaby przed nią chronić?! dobre sobie!