Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość widziałyście

Agnieszka Cegielska - ach, jak ona wygląda w ciąży!

Polecane posty

Gość widziałyście

Niedługo ropoczynam starania o dziecko to za każdym razem gdy oglądam prognozę pogody w tvn to myślę "rany boskie, obym ja miała tyle samo szczęścia co ona i tak wyglądała w ciąży!" ;) Kurde, nawet nie wiedziałam że w 8 miesiacu można się tak zgrabnie prezentować :) Komuś też się podoba czy tylko ja tak mam? ;)

Gość bonifackażż
Ja też lubię na nią patrzeć, świetnie się prezentuje, tylko dziwi mnie że juz powiedziała publicznie jaka jest płeć dziecka i imię, bo przeważnie takie publiczne osoby trzymają to w sekrecie... Ja Agnieszkę darzę sympatią, nie mam nic do niej, a i lubię jak prognozę poprowadzi właśnie Ona.

a jaka jest płeć i imię?? autorko - jak już będziesz w ciąży i zależy ci na utrzymaniu figury + zdrowym rozwoju dziecka to polecam dietę dla kobiet w ciąży z cukrzycą. Bardzo zdrowa i pełnowartościowa i jeżeli nie masz tego w genach to nie przytyjesz za bardzo.

Gość bonifackażż
chłopiec - Franek

Gość a kiedy sie na to szczepi
Racja wyglada super :) Alr tez duzo zalezy od ubioru .

Gość bertywa
dziewczyny odpowiednie ciuchy, makijaż, fryzurka i oczywiście nie utycie więcej niz 15 kg - każda z Was będzie się tak prezentować w ciązy :)

Gość magnolia 343
No wlasnie, zreszta w ciazy kazda kobitka wyglada kwitnaco...

no jak przed chwilą zerknęłam na "jak oni śpiewają" i Kasię Cichopek to stwierdzam, że nie każda wygląda kwitnąco :) Wiem, wredna jestem, ale to przez to że zazdroszcze jej kasy ;)

Gość nie jest nie jest nie jste
przciez aga cegielska nie jest w ciazy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość no faktycznie
z tą Cichopek....chyba ją źle ubrali dzisiaj;) Za to Cegielska wygląda fajnie:):) Zauważyłam też, że zawsze jest filmowana od przodu i ma baaaardzo dobrze dobraną garderobę, która zakrywa brzuszek, ale za to eksponuje szczupłe uda i ramiona:) Ale ona generalnie zawsze była szczupła i ładna więc ciąża (i pewnie też po niej) niewiele zmieniła:):)

Gość piastowianka
Racja cichopek wyglada na to,ze przytyje ok 25 kg.

Gość Ups...........................
Cichopek jest strasznie gruba, jakie ma łapska i szeroka coś mi się wydaje że nie wróci po ciąży do poprzedniej wagi a na pewno nie prędko.

a w którym ona jest już miesiącu?? Ręce powinna mieć zakryte, bo miała muły jeszcze większe niż Kinga Rusin+Skrzynecka :)

wygląda super, ale..... ja jadłam tonami nie liczac kalorii - zreszta w zyciu ich nie liczyłam, przytyłam 14 kg, ale tylko w brzuchu i tez wygladałam super. Teraz ważę mniej niz przed ciazą. Kazda ciąza jest inna. W jednej ciązy kobiety tyja 30 kg, w innej 10. Więc to nie jest kwestia \"żarcia\" i nie dbania o siebie. chyba, że mamy Franków tak mają:)