Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maraka

Czy treska to dobry pomysl ?

Polecane posty

Gość maraka

Mam krotkie wlosy obecnie moge je zwiazac tak ze mam krotki kucyk . Za dwa miesiace biore slub i pomyslalam ze moglabym dopiac sobie treske , przedluzanie wlosow to nie dla mnie i tak bardzo mi wypadaja a poza tym to kosztowne . Wie moze ktoras zwas czy taka treska sie utrzyma i czy ladnie to wyglada . Oczywiscie z tej treski chcialabym jakas mala fryzurke tak zeby czesc wlosow pozostala wypuszczona a czesc podpieta . Zeby to nie byla jakas wielka fryzura tylko jakies dwa moze 3 kosmyki ladnie upiete do gory.

o kurcze ale zeby nie wygladalo tak smiesznie jak dopiete wlosy u nowej zonki czarka pazury na slubie. ktora ma krotkie wlosy a tu nagle fryzurka widac ze ze sztucznych wlosow.

Gość maraka
z moich obecnych wlosow nic nie zdzialam chyba ze bardzo gladka fryzure ale to nie ladnie bedzie wygladalo Zapuszczam wlosy i sa nierowne a nie chce obcinac bo to bledne kolo Chyba tylko to mi pozostaje Jak si ekolor dobrze dobierze to mysle ze bedzie ok tylko czy mi nie spadnie

\"podczepiam\" sie pod pytanie :) sama mam taki pomysl ;) moje wlosy siegaja do ramion, ale chcialabym zeby fryzura byla na bardzo grubych walkach nakrecona i upieta z boku (tak jakby kucyk z boku). moje wlosy sa za krotkie na taka fryzure :( a przedluzanie to rzeczywiscie troche za duzy koszt :( ktos ma doswiadczenie z takimi wynalazkami??

Gość maraka
Przedluzanie wlosow to duzy koszt a wkoncu i tak trzeba bedzi eje obciac i tak tworzy sie bledne kolo :(

Gość paulaka
Ja tez mam krotkie wlosy ale nei az tak bardzo bede miala doczepiona treske do kitki z wlosow i tyle taka fryzura cos jeszcze fryzjerka wymysli ale tak skromnie zeby dlugie wlosy byly wypuszczone luzno

Gość rozowa rozowosc
To zalezy jak kto sie czuje wiadomo ze peruki nie zalozys ale jezeli nie masz az tak krotkich wlosow to dlaczego nie

tak- tylko jesli te sztuczne będą miały odcień IDENTYCZNY z Twoimi własnymi. Inaczej każdy się pokapuje a poza tmy będzie to nieładnie wyglądać. P{rzy ciemnych włosahc jeszcze tej róznicy nie widac, ale blondów jest tyle, że zawsze jakaś różnica będzie, dlatego trzeba by było dokładnie wyszukac idealnego odcienia. wtedy to ma sens.

Gość nieznajoma80
Miałam doczepiana treskę na ślub u mojego kuzyna efekt ok , była na 4 grzebienie i chyba wpięte miałam ze dwadzieścia wsuwek żeby się trzymało dobrze, jak mój mąż mnie pociągnął ręka przy tańcu to mi się chyba moje włosy wyrwały a o 5 rano już marzyłam żeby wszystko ściągnąć już mnie łeb bolał od tego ciężaru.Pozdrawiam