Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasta196

Ciaza a slub jak to jest ?

Polecane posty

Gość kasta196

Planowalismy slub od lipca tamtego roku w koncu dowiedzialam sie ze od 3 miesiecy jestem w ciazy To troche zmienilo nasza organizacje Cieszymy sie ale przy tym wszystkim pozostaje mi tylko male pytanko czy mimo tego ze bede w 5 miesiacu ciazy moge zalozyc welon slub juz za 2 miesiace wiec brzuszek urosnie choc narazie go nie widac Mnie osobiscie wydaje sie ze welon juz mi nie pasuje chyba pozostane przy bialej ozdobie na wlosy Tylko co z suknia szytej na miare juz nei zamowie bo na to potrzeba 4 miesiace z tego co sie dowiadywalam a gotowa nie wiem naprawde jak to jest Moze mi cos doradzicie

Weżcie ten ślub teraz bo póżniej jak dzidzi się urodzi to będą inne wydatki :) Suknie napewno da się poszerzyć a co do welonu to kazda laska w stanach wychodząc za mąż ma na sobie długi welon nie ważne czy wychodzi za mąż 5 czy 10 raz iwiem ze Polska to nie Stany ALE JAK TYLKO MASZ OCHOTE ZALOZYC WELON TO ZAKLADAJ Moja siostra tez miala welon chociaz 3 miesiace wczesniej urodzila synka ktory towazyszyl jej podczas slubu :) :D I tez bylo spoko nikt sie nie czepial ze ma welon ... chciala miec i miala

Gość maraka
slub napewno wezmiemy teraz skoro juz wszystko zaplanowalismy tak dawno zrteszta chcemy tego Tylko tak sie martwie swoim wygladem tym wszystkim czasami mnie to przytlacza za duzo kloptow na glowie ta cala organizacja Wiem jacy sa ludzie chocbym byla plaska jak deska powiedza ze mam ogromny brzuch a pana mloda w takim stanie no coz nie marzylam o takim slubie ale stalo sie teraz tak musi byc

Nie martw sie. Jestem w takiej samej sytuacji i biore slub na samym poczatku 5 miesiaca. Myslelismy o przelozeniu ale potem rzeczywiscie beda inne wydatki, nie bedzie tyle czasu i swobody, bedziesz zmeczona opieka nad dzieckiem i nie bedziesz miala sily na przygotowania. Przynajmniej ja tak uwazam. W dodatku nie sposob przewidziec jak szybko sie zrzuci zbedne kilogramy po ciazy. Co do sukienki to mam normalna, nieciazowa. Brzuch nie powienien byc bardzo widoczny bo skoro teraz mam zupelnie plaski to jeszcze 5 tygodnie powienien wytrzymac. Na przodzie sukienki mam ukosne zakladki ktore powinny zamaskowac ewentualne zaokraglenia. Sukienke mam szyta na miare i nikt nie robil problemow ze przyszlam 2 miesiace przed slubem. Jesli chodzi o welon to ja nie mam ale to dlatego ze jakos nie pasuje do mojej sukienki. Mierzylam suknie z welonem i wybralam koniec koncow, ze bede miala kwiaty we wlosach, z boku.

To ma byc Wasz najpiekniejszy dzien wiec nie patrz na to z tej strony co kto powie tylko rob tak jak chcialas do tych swoich marzen zwiazanych ze slubem dodaj taki maly wystajacy brzuszek i bedzie git :D :D wazne zebys sama sie dobrze czula w roli pieknej panny mlodei i przyszlej mamusi :)

Gość kasta196
Dzieki dziewczyny pocieszylyscie mnei . Kochane jestescie :) Brakowalo mi dobrego slowa wiem ze bedzie dobrze :* moj narzeczony tez mnei pociesza