Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

greczynka888

byly mi zobojetnial, hurra!!!

Polecane posty

juz myslalam ze to nigdy nie nastapi, a jednak ;-) rozstalismy sie w lutym, meczylam sie, plakalam w poduche, dolowalam sie. dzis napisal, ze zaprasza, podtekst byl jasny, jego wspolokator wyjechal, a mi to lata!!! poczulam ze nie mam ochoty miec z nim nic wspolnego, pakowac sie w seks z bylym, uzaleznienie emocjonalne. Nie mam nikogo i nie chce na razie miec, chce byc wolna.. dziewczyny po rozstaniu, nie dolujcie sie, ja tez nie weirzylam jak mi pisali ze byly w koncu zobojetnieje, cos sie wypali... Trzeba czasu po prostu.

Gość lalka54564568
gratuluje :) mam nadzieje, ze mi też niedługo przejdzie po moim. i tak sedze i czekam ,kiedy to bedzie ;)

Gość wiem.
u mnie minal rok..i czuje sie jakbym wygrala 6 w totka tez jestem samaale ten facet juzmi jest obojetny jakie to cudowne uczucie:D

Gość Milaszka
Mnie byly zobojetnial za 4 mies. po rozstaniu.

oczywiście temat tyczy się też facetów po rozstaniu :) :classic_cool:

Gość Milaszka
Masz cos do powiedzenia 222?

W tej chwili srednio, bo nie jestem w trakcie "procesu zobojetniania", ale ostatni raz przechodziło mi jakies pół roku. :) Tak tylko dorzucam, w celach statystycznych :classic_cool:

Gość ona_pzn
Zazdroszcze.. Mi jeszcze sie nie udalo tak na 1000% jak bym chciala :) ale jestem na dobrej drodze :)