Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość karolination

dominacja erotyczna

Polecane posty

Gość karolination

Opiszę Wam zdarzenie, które miało miejsce jakieś 2 lata temu, gdy pracowałam w barze. Kolega-barman, który był bardzo zafascynowany moimi stopami, powiedział mi pewnego dnia, że jego marzeniem jest zlizanie piwa... z moich stóp. W pierwszym momencie zamurowało mnie, spojrzałam na niego z niedowierzaniem. Cóż, marzenia jednak nieraz się spełniają. Wizja kolegi klęczącego przede mną i liżącego moje stopy podnieciła mnie na tyle, że w myślach postanowiłam się zgodzić. Później, gdy ruch w barze już się zmniejszył sama mu przypomniałam o jego pomyśle. Poszliśmy na zaplecze, zamknęłam drzwi, usiadłam na stołku barowym, zrzuciłam buty, jemu kazałam uklęknąć (widok ten bardzo mnie podniecił). Podciągnęłam dżinsy do kolan, otworzyłam piwo i pewnym ruchem polałam sobie po stopie ( zlizał wszystko). Polałam sobie po stopach jeszcze ze dwa czy trzy razy a on za każdym razem zlizywał każdą kropelkę piwa z moich stóp. Rozbawiło mnie to i mocno podnieciło. Poczułam, że nim rządzę, więc kazałam założyć sobie buty( ), co posłusznie zrobił (akurat szczęśliwie były na wysokich obcasach). Stanęłam na podłodze i powiedziałam, żeby w ramach podziękowania wycałował mi jeszcze stopy. Położył się na podłodze i zaczął całować mi stopy, tam gdzie odsłaniały je moje buty (cały wierzch, palce,część pięt). Gdy tak leżał przede mną, wzięłam szmatkę i rzuciłam mu ją na podłogę, żeby wytarł z niej piwo, które zresztą sama rozlałam. Poczułam nad nim władzę i cała sytuacja bardzo mnie podniecała Pytanie jest takie: czy miałyście, dziewczyny jakieś takie fajne, podniecające sytuacje w swoim życiu, które pozwoliły Wam zrozumieć waszą dominację erotycznę nad facetami

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować