Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Carolyna

dzisiaj znalezlismy psa....

Polecane posty

pogryzionego, bylismy z nim u weta...teraz nie wiadomo, co z nim począc, bo...ja go chce, ale moja mama oczywiscie nie, bo ona to sie nie bedzie nim zajmowac, a jak go chce to go na wakacje mam ze soba zabrac :\\ a przeciez (&*^%$####) juz mamy jednego psa, to drugi to juz nie taka wielka roznica!!!!!!a poza tym mamy dom jednorodzinny, a nie jakis blok czy cos:\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ bozeeeeeee

a co Ty, nikt nie bedzie chcial psa...on nie jest stary, raczej mlody, tak kolo roku moze ma...taki jamniczek brązowy...ale ku.wa moja mama ma nieco odmienne zdanie na temat przyszlosci tego pieska...ale oczywiscie nie powie, co z nim mam w takim razie zrobic, zwyczajnie twierdzi, ze go nie chce i juz :O

troglodyto, nie odzywaj sie do mnie...pisalam w skrocie, bo wkurzona jestem :O

ale proszę, specjalnie dla ciebie... wet=weterynarz moze teraz obejmiesz to swoim małym mozgiem :O

Może jak trochę u was pobędzie to mamie serce zmięknie i się przekonana do pieska

no wlasnie, musi sie troche wykurowac...chwilowo jest moj brat i siostra, ale oni pojadą i ja zostane sama na polu walki z mamą :O a z jej sercem to powatpiewam :O

co, sprawdziłes w słowniku? hahahahhahaha....jesli nie rozumiesz, nie otwieraj gęby...

i co, w takim razie pewnie zostanie tylko schronisko dla psa...a najgorsze jest to, ze teraz to sie dopiero zacznie wyrzucanie psow czy kotow, bo nagle jest urlop i trzeba cos ze zwierzęciem zrobić :O

Gość na rożen i z musztardą na
kolacje zjedz z mamusią

ee, ide stąd ps. na rozen sie nadaje, bo to jamnik :P troche czrnego humoru na koniec :O:P

Gość sprzedaj do restouracji
chińskiej a forse przekaż na schronisko dla psów Violltcie Villas

Gość CO ZA DZIEŃ
Ktoś znalzł kotka w reklamówce(trafił w dobre ręce)- bardzo sie cieszę.Teraz Ty słoneczko masz problem? Spróbuj przekonać swoja mamę. TRZYMAM KCIUKI.BUZIAKI DLA CIEBIE ZA DOBRE SERDEUSZKO.

Gość nie krzycz bo ci żyłka w dupie
pęknie

upchnij na allegro, napisz, ze jeśli go nikt nie weźmie twoja mamusia przerobi go na kiełbaski :p pies to odpowiedzialność a nie chwilowy kaprys ...

powrociłam wiem, ze pies to odpowiedzialnosc, ja go nie bralam od nikogo, sam przyszedl...a ktos, kto go wyrzucil chyba o tym nie wiedział :(