Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana remontem

Ludzie pomóżcie - brakuje nam pieniędzy

Polecane posty

Gość załamana remontem

Witam, piszę tu bo jestem już zdesperowana. Od trzech lat mieszkamy w remoncie (z dwojka dzieci) na wsi, z daleka od rodziny - maż sam remontuje wszystko ale juz resztkami sił. Teraz remontujemy pomieszczenie gdzie bedziemy mieli kuchnie. Brakuje nam pieniędzy na ten nieszczesny remont. Ja wiem nie powinnismy zaczynac jak nie mamy pieniedzy ale mielismy troche (zbierane przez 3 lata) tyle tylko, ze powoli sie rozchodza. Pozyczki bankowe w gre nie wchodza - nie mamy z czego splacac (jedna pensja do konca roku). Co robić? Moze dam ogłoszenie z numerem konta gdzies na jakims portalu =- kazda zlotowka sie dla nas liczy. Co o tym myslicie? Nie wyjdę na idiotkę? Tonący brzytwy sie chwyta wiec moze...

Gość zmywacz
Ogłoszenie to dobry pomysł. W agencji napewno zarobisz na remont a nawet ci zostanie zalezy ile będziesz tam pracować. Pamietaj DYSTRYBUCJA LOGISTYKA I MARKETING. Zadbaj o klijentów bo przeciez oni sa najlepsza reklamą, a na TV cie nie stac, wiec staraj sie jak możesz a w szybkim czasie dorobisz sie hajsu

Ja tak kiedyś próbowałem - podałem na pewnym forum numer konta i poprosiłem o pomoc. Nikt nie pomógł.

Gość jadźkazdesperowana
ja chodzę dodatkowo sprzątać po ludziach jakoś mi starcza, poszukajcie lepiej roboty

Gość martwanaturatocham
a cham chamem zostanie bez dwoch zdan. matka do Ciebie tak mówiła? Bachorze, wspolczuje dlatego teraz tyle jadu z geby toczysz. Ale to minie uwierz mi, jak przytrafi ci sie nieszczescie. Wtedy zamilkniesz

Gość seszelka
extra, kase na remont chce od ludzi wyudzac. to ja zarzadzam zbiorke na mercedesa dla mnie!

Gość ej dokładnie
Ja biedakom nie daję a komuś kto sobie remont robi dam? :O