Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzast minet

co zrobic? -slub

Polecane posty

chlopak z ktorym krece jest dzisiaj na slubie, i ciagkle do mnie wydzwania zebym przyjechala ze juz wysyla taxowke, a ja nie wiem co zrobic, troche mi go szkoda ze wydzwania i poszedl sam bo ja do konca nie powiedzilam czy pojde i teraz ciagle dzowni, nie wiem czy isc poniewaz chcialm isc na balety z kolezanka.. mam teraz dylemat czy isc na slub cz na balety, doradzcie:(

Gość trushi
za późno że y do niego dołączyć

Uwazam,ze nie powinnas isc. Jest juz za pozno. To czyjes wesele i ja bym nie chciala,zeby nagle, w polowie wesela,jeden z gosci przyprowadzil kogos. Chlopak robi nietakt. Jutro sie z nim umow, pojutrze,ale nie idz teraz.

I co? Wejdziesz na sale, a mlodzi zaczna do siebie szeptac "kto to?" "co za jedna?" pokazujac na Ciebie? Nie,nie. Nawet prezentu nie dalas.

Gość ska...
idz na te balety i dobrze radze wyszalej sie ;-)

Gość wypierdalajjj
gówno nas to debilko obchodzi, rób jak chcesz

Nie, juz za pozno. Trzeba bylo pojsc od 17.

Gość na wesele to się idzie
od początku, czyli ceremonia ślubu - potem wesele, albo wcale. no chyba że chcesz wyjśc na buraka który przychodzi na wesele kiedy mu sie zachce

ja pierdole jacy wy niektorzy jestescie jebnieci;/ po co wchodzicie jesli maci dawac tkie infantylne komentarze jak np martwanatura czy wypierdalaj;/

a ty to rzeczywiscie jestes martwa widac po twoich wypowiedziach ze natura sie nie postarala ani rodzice

Gość wawelski
pierdnij to ci ulży

Gość na wesele to się idzie
dobrze Ci radze - nie idź, pójdziesz to cała jego rodzina bedzie widziała i na pewno beda komentować miedzy soba , że raczyłas przyjść o 22 czy 23 na wesele

Gość to jakie macie projekty
normalnie wymiekam 😭 wyjeb topike na smietnik jak bedziesz juz wychodzila na to wesele czy na ten slub

zal mi tego kolesia tylko bo chyba do konca nie wie w co sie ładuje :O

To jakie macie projekty Nie,nie, to ten koleś jest żałosny. Traktuje wesele jak zwykłą dyskotekę. Ja bym sie wkurzyła i to porzadnie,gdyby nagle jakis kuzyn panienke o 22 przyprowadził na moje wesele.

a co w nim jest idiotycznego, zapytalam sie o rade i tyle, lepiej spojrz na inne topiki np z dupami ktore daja swoje foty i sie pytaja czy ladne sa:) pozdrawiam

juz i tak jest na czarnej liscie :classic_cool: co do kolesia to tak samo brak słow kafeteryjne wrozki juz wam wywrozyly swietlana przyszlosc dzast 🖐️