Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...goodbye.....

Nie mów mi że chcesz iść

Polecane posty

Gość ...goodbye.....

Tych słów, o miłości tych słów dziś nie zbywaj milczeniem razem ze mną je mów. Z tych słów jesteś wszystkim co mam utkam nowe marzenie odpłyniemy nim znów czy tam dokąd odejść dziś chcesz są ogrody, gdzie też kwiaty pachną spełnieniem. Recytacja: Jakaż to była noc, bogowie, boginie. Jakże miękkie łoże. Przywarliśmy do siebie płonąc I z warg do warg Przelewaliśmy nasze błądzące dusze Gdzie jest dla mnie miejsce wolne od sideł gdy nawet w mroźnej świętej wodzie Ogień ukryty Żegnajcie troski śmiertelne, ku innemu zmierzam już światu O bogowie, boginie, co za noc Ty słów, o miłości tych słów dziś nie zbywaj milczeniem razem ze mną je mów Już wiesz, to dla Ciebie ta pieśń Pieśń ma siłę tajemną Już na wieczność będziesz ze mną Nie mów mi, że chcesz iść Powiedz mi, że od dziś Nigdy już z dłoni swych nie wypuścisz mych dłoni W ten blask w słońca blask ze mną chodź Dla nas cały jest świat Dla nas dzień, dla nas noc

Gość juz nigdzie nie pojde
zostane z Toba.

Gość ...goodbye.....
..zostaniesz?

Gość ...goodbye.....
Dzień po dniu Ginie w cieniu nocy Nie wierząc w sen Puste oczy ma każdy dzień Rdzawych liści bukiet Jak list we krwi śle jesień Dzień po dniu nam niesie Smutki i mgły Nie potrafię... Więcej już nie muszę I nie chcę nic Wszystko wiem Ostatni raz Spróbujemy uśpić noc Ujrzeć duszy nagie dno Oszukać czas Ten ostatni raz, ten ostatni raz Spróbujemy Tam gdzie szumi las, tam gdzie szumi las Uciekniemy Oszukamy czas, oszukamy czas To nie my! Że pomylił nas, że pomylił nas Bo pragniemy Ostatni raz, ostatni już raz Nie ma już nic I już nic nie spotka nas Nie ma w niebie naszych gwiazd Czy warto żyć! Dzień po dniu Topi się w kałuży bezbarwnych łez Każda noc O świt się przedłuża Gdzieś gubiąc kres Nie ma już nic I już nic nie spotka nas Nie ma w niebie naszych gwiazd Więc po co warto żyć! Kolejny raz Świat zatoczył z nami krąg Wyrwał wiarę z naszych rąk Nie ma już nic Nie ma już nic Nie ma już prawd Nie ma już kłamstw Nie ma jużu krzywd Nie ma już zdrad Nie ma tęsknoty Nie ma już nic Nie ma już nas Nie ma gdzie iść Nie ma już powrotu Nie ma już słońc Nie ma jiż gwaizd Nie ma już wyjść Jest tylko popiół

zostalabym...lecz to nie ja zaprzatam Twoje mysli

Gość ...goodbye.....
teraz i zawsze bedziesz w moim sercu❤️

Gość hihihishihiahs
a ja myslal ze ty zamiast serca kakalem oprerujesz

Gość ...goodbye.....
..dobre sobie,,;

Gość ...goodbye.....
http://www.tekstowo.pl/piosenka ,pih,echo__usmiech_przez_lzy_.html Miodu] Zostało tylko echo Ciebie już tu nie ma, nie zmienimy już nic Zostało tylko echo Stoję i zaciskam swe pięści do krwi Zostało tylko echo W sercu mam ogień, ogień żłobi mi łzy Zostało tylko echo Tylko powiedz mi dlaczego, powiedz mi Obraz stoi przed oczami Nie potrafię oddychać ustami, wiesz mnie zatyka Tracę głos jak dławiący gardło but Los wspomnień mroczna moc Gdzie dziś marzenia nasze są? Blizny po szczęściu, oko zaszło mgłą Mamy bezwietrzny wieczór Cisza krzyczy szeptem, którego nikt nie umie słyszeć Uciec od tego i nie wrócić Kłopoty, zamknąć oczy, zniknąć w nocy Uśmiech przez łzy to nic nie zmieni Niczego nie da się naprawić, wyjaśnić, wymienić Naszych problemów nie rozwiąże już telefon Kolejny raz w ścianę uderzam pięścią Chociaż nie jestem winny, tępy, Tak bardzo czuję się bezsilny Zostało tylko echo Ciebie już tu nie ma, nie zmienimy już nic Zostało tylko echo Stoję i zaciskam swe pięści do krwi Zostało tylko echo W sercu mam ogień, ogień żłobi mi łzy Zostało tylko echo Tylko powiedz mi dlaczego, powiedz mi Kropla wody drąży kamień, kropla krwi rany Wiesz skąd pochodzimy, to wiedz gdzie zmierzamy Do końca tańczysz, chociaż to smutny bal Dla niektórych karnawał Dla Ciebie nawał kar Życie to marny żart Krzyczałeś ich, śmiałeś się, chociaż pętla na szyi spijała łzy Ziemia bez serca skazuje na żałobę Jeszcze wczoraj w Twoich dłoniach słyszałem brzęk monet Nikt nie wiedział, że życie Ci ciąży Dziś zerkasz z gwiazdozbiorów, wczoraj w klubie z loży Zamykam oczy, wybija godzina niefartu Tak jakbym puszczał w ruch sekwencję wypadków Nikt Ciebie nie zwróci, nikt tego nie zmieni Leżysz czarną mgłą osnuty Oddech pełen ziemi zapadnięty w gardło Martwy język, cisza Obraz stoi przed oczami, nie oddychasz Zostało tylko echo Ciebie już tu nie ma, nie zmienimy już nic Zostało tylko echo Stoję i zaciskam swe pięści do krwi Zostało tylko echo W sercu mam ogień, ogień żłobi mi łzy Zostało tylko echo Tylko powiedz mi dlaczego, powiedz mi Jakbyś nie chciał być już z tąd Stał na ostatnim piętrze, za ogniem prawie Twój dom Nie walczysz o powietrze Powiew wiatru, gdy Twój los się tli Gotowy do upadku, w oczach błyszczą łzy Niespełnione marzenia, snu ostatni akt Każą się uśmiechnąć, zwiędły życia kwiat Ręce masz z tyłu, stoisz na krawędzi Ręce masz z tyłu, skrzydła anioła śmierci Powiedz mi, ilu takich samych jak my Powiedz mi, ilu nienawidzi takich jak my Powiedz mi, czemu zabijamy by żyć Powiedz mi, czemu tylko echo / x2 Zostało tylko echo Ciebie już tu nie ma, nie zmienimy już nic Zostało tylko echo Stoję i zaciskam swe pięści do krwi Zostało tylko echo W sercu mam ogień, ogień żłobi mi łzy Zostało tylko echo Tylko powiedz mi dlaczego, powiedz mi

milosc to wieczna tesknota... jakiez to smutne i takie bolesne

Gość hujciwdupe
ale hujjjoewe wiersze nawet czasu sie nie chce amrnowac na czytaneie

Gość ...goodbye.....
jestes moim Sloncem:)

Gość to Slonce to wielki
szczesciarz:)

Gość ...goodbye.....
tak, to prawda:)

Gość to Slonce to wielki
no coz, wszystkiego dobrego zycze🌼:)🖐️