Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka_tam_lady

codziennie wymiotuje

Polecane posty

Gość taka_tam_lady

:-(

Gość asasasasa
bulimia?

Gość taka_tam_lady
nie, to nie bulimia ale 5 dzien z rzedu wywoluje wymioty u siebie wieczorem i za akzdym razem mowie sobie ze to osttani raz

Gość asasasasa
to uwazaj... tez mowilam ze ostatni raz i dzien w dzien juz jakis rok, wczesniej anoreksja tez z dobrey rok. za cholere wyjsc z tego nie moge...

Umrzeć łatwo... bo nie pamięta się o tych, którzy kochają.

Gość taka_tam_lady
mortifer nie planuje umierac, jak narazie wybralabym inny sposob ja sie nawet nie objadlam, jestem na diecie i jak zjem cos powyzej 1000 kcal czy po 19 to palce w gardlo i wiadomo.... jestem pojebana:-(

Gość taka_tam_lady
musialabym sie niezle postarac zeby umrzec przez rzyganie:-O

Bulimia to nie choroba - to wybór. Po co otwierać się do świata skoro łatwiej wytłumaczyć samotność własną głupotą.

Gość taka_tam_lady
tylko zrozum ze nie mam bulmii

"palce w gardlo i wiadomo...." Bulimia to raczej nie jest. Ona raczej strzelba przy głowie i spust poza zasięgiem ;) Bulimia to nie jest.

Gość frufru
masz. wymiotujesz po to żeby nie przytyć. to jest własnie esencja początków bulimii. zaprzeczanie chorobie to normalny syndrom. jak sobie uświadomisz w jakiej jestes sytuacji to łatwiej bedzie ic pomoc.

Gość taka_tam_lady
to u mnie za krotko trwa zeby stwierdzic ze mam, powiedzmy ze jest u mnie niebezpieczenstwo ze bede miala staram sie z tym skonczyc ale nawet nie mam motywacji

Gość asasasasa
dziewczyno wez sie za siebie bo skonczysz jak ja.. popsujesz sobie zeby przelyk ale pewnie doskonale o tym wiesz...

Gość taka_tam_lady
mortifer jak cie nudze to idz na inny topik, nie kaze ci tu siedziec na mooim nudnym

Gość frufru
no to dlatego pisze ze masz poczatki. ale dobrze ze przynajmniej jestes swiadoma. jesli wlasne zdrowie nie jest dla Ciebie motywacją to cóż. jak dla mnie lepszej nie ma. moze pomysl sobie co ta zakwaszona zwracana treść żołądkowa robi z Towimi zębami... juz wolałabym być pulchniejsza niż bezzębna. i beda Ci wylatywały włosy. też miłe. a reszte argumentów mozesz wymyslec sama.

Gość taka_tam_lady
ja to wszystko wiem tylko ze ja sobie tlumacze ze sie nie wkrece a te skutki negatywne wywolywania wymiotow nie piojawia sie bo ja z tym skoncze szybciej... a wiadomo ze od razu ich nie ma

Gość ryyjóweczka
no, jak wywolujesz to raczej bulimia. a bulimia to czesto kwestia problemu z brakiem pewnosci siebie. wez ty sie dziewczyno pospotykaj z innymi, pojdz na pare kcji organizowanych przez takie portale jak naspolke.pl, moze bedzie ci troche lepiej?

Gość taka_tam_lady
ja sie spotykam z ludzmi, nie narzekam na brak przyjaciol

Gość frufru
niom. narkomani tez tak mowia. ze przeciez tylko raz wezmą, ze to nie zaszkodzi, przeciez dwa razy to nie nałóg zaden, za dziesiątym ze przeciez wszystko OK, oni to kontrolują...

Gość taka_tam_lady
wiem o tym masz racje, tylko ze ja sie wciagalam w rozne szkodliwe rzeczy i jakosm sama z nich wychodzilam bez pomocy lekarzy czy innych ludzi mam wiec do siebie takie zaufanie ale do konca wiem ze to nie jest dobre