Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narzeczona pedofila

w tym problem, mój narzeczony mówi że sie z tego wyleczył

Polecane posty

Gość narzeczona pedofila

Ja mam piątke dzieci z poprzednich związków, nigdy nie byłam w związku małzenskim. Podobnie jak moi rodzice żyłam z tymi facetemi bez ślubu. Mój narzeczony kilka dni temu wyznał mi prawde, jest pedofilem, ale prawdopodobnie się z tego wyleczył. Czy powinnam dac mu szanse? jako mężczyźnie, może będzie dobrym ojcem dla moich dzieci?

Gość to nie jest temat
do idiotycznych żartów, baranie (bo kobieta na takie chamstwo by nie wpadła).

Gość bardzo marna prowokacja
0/10

Gość narzeczona pedofila
ja nie żartuje, ten człowiek na prawde się zmienił, przynajmniej tak mówi, pytam jeszcze raz może powinnam dac mu szanse?

Gość daj mu szanse
2/10

Gość narzeczona pedofila
Prosze poradźcie mu co powinnam zrobic? Kocham tego meżczyzne i nie wyobrażam sobie życia bez niego, może jego miłosc do mnie okaze sie wieksze od jego choroby.

Gość nie rób se jaj z poważnych spr
aw.

Gość narzeczona pedofila
Dostane w końcu jakąś odpowiedź? to nie są zarty

Gość monster crack
może to nie prowo pokazywali jedną taką oczarowaną panem, który lubi dzieci ale się już prawie wyleczył moim zdaniem facet prędzej czy później będzie posuwał twoje dzieci we wszystkie otwory w każdym razie ryzyko jest bardzo wysokie i rzecz nie polega na dawaniu mu szansy bo nie ty od tego jesteś ale na twoim życiu, twojej postawie, która doprowadziła cię do tego, że masz taki pomysł na życie ma 5 dzieci, facet jest z tobą z tego powodu, może i on ma trochę dobrych intencji ale i tak go ciągnie jest jak dziwkarz, erotoman który nie odpuści żadnej okazji, choćby nawet chciał zastanów się nad sobą jak bardzo jesteś zdesperowana, że chcesz narażać własne dzieci na takie ryzyko..?

Gość nie istotne czy to
prowokacja - odpowiem Nie dalabym mu szansy. Tak samo nie dalabym szansy gwalcicielowi, czy komus, kto naumyslnie krzywdzil zwierzeta. Chocby niewiadomo jak pieknie opowiadal o prze,mianie. dziekowalabym Bogu, ze sie dowiedzialam zanim wkopalabym sie na dobre 🖐️

Gość co za wariatka i dupodajka
piątka dzieci każde z innym, nadmiernie płodna prostytutka, zabezpieczaj się błogosławiona Doroto, kurva co babsztyl yebliwy

Prowokacja, ale i tak odpowiem. NIGDY nie naraziłabym świadomie dzieci na towarzystwo pedofila! PEDOFILIA TO NIE GRYPA - NIE MOŻNA SIĘ Z TEGO WYLECZYĆ!

Gość efndujeqol
Kobieto oszalałaś!!! Czy ty wogóle wiesz kto to jest pedofil??Bo po tym co robisz mam wątpliwości!! Przestań mysleć o sobie i zacznij o swoich dzieciach!!!!!!!!!! TO NIE JEST CHOROBA!!! PEDOFIL TO OBRZYDLIWY NIEOBLICZALNY ZBOCZENIEC KTÓRY SAM W SOBIE ROZBUDZA TAKIE NIENORMALNE ZBOCZENIA!!!!!!!!!!!!! JEŚLI POSUWAŁ KIEDYŚ DZIECI ZROBI TO SAMO Z TWOIMI JEŚLI JUŻ TEGO NIE ZROBIŁ !!!!! PAMIĘTAJ ZŁY DOTYK BOLI PRZEZ CAŁE ŻYCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OPAMIĘTAJ SIĘ ZANIM BĘDZIE ZA PÓŻNO!!!

Gość narobiłaś sobie
bachorów? to teraz daj se spokuj z twoja chcicą(bo ja już sobie wyobrażam ta twoja "miłośc) i zajmij sie dziecmi, przez twoją zdolnosc do ruchania możesz zniszczyc im całe życie, wiec dobrze się zastanów, a z pedofilli nie da sie wyleczyc, można to tylko kontrolowac. A jak twój facet nie podda sie kastracji (wtedy już zapewne nie kochałabys go) to trzymaj go z daleka od swoich dzieci, bo sąd to zrobi w koncu

Gość pedofilom należy operacyjnie
wycinać zaworki we fiucie odpowiedzialne za stanie. Z punktu widzenia katolika taki pedofil jest bezużyteczny, gdyż prokreacyjnie z dzieckiem ciężko zrobić nowego parafianina, a fiut będzie mu służył jako sikawka.