Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spoko_kolezka_88

Prawdopodobieństwo

Polecane posty

Tak więc moja była dziewczyna dwa razy się bzyknęła ze mną jak jeszcze nie miała chłopaka, i to po ro rozstaniu się ze mną. Za każdym razem mówiła, że to ostatni raz:) No ale teraz już ma jakiegoś faceta i powiedziała, że już nie mam na co liczyć. Na nic nie liczyłem, jednak się przeliczyłem bo mimo, że ma chłopaka zrobiła to ze mną:) Oczywiście powiedziała, że to pierwszy i ostatni raz jak go zdradza ze mną. No i teraz się nie godzi, ale przez telefon powiedziała, że to nie jej wina, że jestem od niego lepszy,(ale się wtedy podjarałem:D) ale ona po prostu tak nie może. Od tamtego zdarzenia minął niecały tydzień dopieroi i jak dzwoniłem to mówi cały czas, że nie, aż sam w to zacząłem wierzyć i teraz pytanie, najlepiej do kobiet, albo znawców kobiet, którzy mieli taką sytuację- jakie jest prawdopodobieństwo, że ją przelecę jeszcze i nie wytrwa w swoim postanowieniu:)

Gość bzyka buhahah 150 zmiana
ręki....buhahahahahahaha

kobiety i także my jesteśmy nieprzewidywalni w seksie i nie ma recepty na twoje pytanie Jeżeli zdecydowanie powiedziała że nie to prawdopodobnie zaczyna się z tym obecnym facetem \"docierać \" i zaczyna ciebie wymazywać z pamięci.Mieliście udany związek seksualny wg. niej i dlatego trudno było jej ten związek zerwać.Na ogół kobiety które zrywają związek z uwagi na obrzydzenie seksualne z partnerem nigdy już tego partnera nie zaakceptują