Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka398

Glodowka...

Polecane posty

Gość malutka398

hej, jestem Milena, mam 14 lat i postanowilam zrobic sobie glodowke, bo mam \"troche\" zbednych kg do zrzucenia i moze przy okazji moj organizm oczysci sie z jakichs toksyn bo cos o tym czytalam. Mam tylko jeden podstawowy problem, rodzicow nie ma i jestem z dziadkami, a przy nich nie da sie nie jesc, ciage sa jakies obiadki z 3 dan.. a jak przestane na 1dzien jesc to mnie zmusza, macie moze jakies sposoby, zeby mysleli, ze jem??? Aha, i jeszcze jedno, do tych, ktorzy juz stosowali glodowki, czy po ilku dniach nie jedzenia niczego nie strace sil?? Tzn, czy nie zemdleje np??

zemdleć możesz już po 20h nie jedzenia a po drugie lepiej jest jeść i ćwiczyć to o wile bezpieczniejsze i daje lepsze efekty (wykonując odpowiednie ćwiczenia możesz modelować sylwetkę)

Gość malutka398
Wiem.. cwicze ile moge, ale w moim przypadku glodowka jest chyba jedynym sposobem, bo mam troche tluszczyku, boczki i wogole a same cwiczenia nie daja tak szybko efektow..:/

wystarczy ćwiczyć regularnie i odpowiednio się odżywiać głodówka może ci bardzo wyniszczyć organizm i nie przewidzisz jakie będą tego skutki