Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cienkiwlossss

mega cienkie wlosy

Polecane posty

Gość cienkiwlossss

mam juz ich dosc. nie dosc ze mega cienkie to jesszcze proste jak drut, nie podatne na ukladanie i w dodatku siwiejace :-( czuje sie jak ostatnia gęś. moje znajome maja piekne grube wlosy i choc teoretyczni sa ode mnie brzydsze z twarzy to i tak wygladaja lepiej. tak przez godzine od umycia jeszcze wygladaja w miare a potem to juz beznadzieja. nawet zwiazac ich nie moge bo zaraz widac cala siwizne na skroniach. oczywiscie farbuje je ale nie nadazam bo rosna szybko, farby tez sie szybko z nich splukuja. mam juz tego dosyc :-(

Gość cienkiwlossss

Gość a dlaczego zaraz
Spróbuj chną, najlepiej taką w proszku, rózne odcienie są. Mi pomaga, też mam cienkie włosy.

Też mam ten problem - cienkie i delikatne, proste jak drut włosy...:( Tez wygladaja dobrze tylko chwilkę po myciu i wysuszeniu...ja nie mam problemow z siwizną, ale też nie mogę ich spinać, bo mam...ODSTAJACE USZY hehe...Spróbuj różne mleczka poprawiające opbjętość włosów, odżywki tego typu itp...ja zauważyłam, że jak używam jednej takiej rzeczy - to nie działa. Ale jak już kupię szampon, odżywkę, mleczko i jeszcze spray zwiększający objętosc (mogą btyc roznych firm)...to jest trocxhę lepiej, są uniesione i fajne.

Gość cienkiwlossss
chna szybko sie zmywa z siwych wlosow a poza tym kolorki sa jakies takie rudawe :-( tzn na tych siwych bo na naturalnych wychodza dobre. ostatnio robilam henna w tubce z venity i po 10 dniach wszystko sie juz zmylo. pianki, mleczka odzywki strasznie mi przetluszczaja wlosy i zamiast byc puszyste to sa przyklapniete

Gość cienkiwlossss
a poza tym te chne czy henne w proszku ciezko sie aplikuje na wlosy. zawsze mam potem brudna szyje uszy itp a ciezko to zmyc ze skory

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
znowu TY i twoje cienkie wlosy 💤

Gość wiem.
ja mam cienkie musze nosic poldlugie fryzury takie max do konca szyi bo dlugiw wygladaja strasznie a tak bardzo podobaja mi sie dlugie geste wlosy ale coz:O ale na powodzenie nie narzekam:Pgrunt to dobrze dobrana fryzura

Gość cienkiwlossss
treski sztucznie wygladaja nie wspomne o peruce . zazdroszcze kobietom ladnych naturalnych wlosow. czesto nawet nie wiedza co posiadaja i niszcza swoje piekne z naturywlosy jakimis dennymi farbami, prostownicami czy rozjasniaczami

Gość cienkiwlossss
to i tak nie masz tak zle ze mozesz nosic do szyi. u mnie taka dlugosc juz wyglada nieciekawie

Gość wiem.
ile TY masz lat ze masz takie problemy ? moze idz do dermatologa?

no to skocz z mostu, jak masz taki problem, na wszystkie rady kręcisz nosem i to co pisałam wcześniej, pogódź się, że nie będziesz mieć nigdy swoich naturalnych pięknych włosów i jedyne do czego możesz dążyć to jako takie

Gość cienkiwlossss
i jeszcze ta siwizna. tydzien po farbowaniu juz mam odrosty :-(

Gość cienkiwlossss
a co ma do tego wiek? dermatolog nic nie pomoze bo nie mam jakis problemow ze skora glowy. one sa porostu cieniutkie i to jest juz genetycznie zaprogramowane i lekarz nic mi nie pomoze

Gość cienkiwlossss
nie krece nosem na rady tylko pisze ze niestety te sposoby u mnie sie nie sprawdzaja

Gość cienkiwlossss
jakos daje rade ale czasami dopada mnie jakis gorszy dzien i sie wkurzam jak widze wkolo same pieknowlose kobiety

Gość wiem.
a skad TY wiesz czy ci lekarz pomoze czy nie? idz do dobrego dermatologa! a wiek ma tez duzo do tego ......jak masz kolo 50tki to normalny to proces:P ( zart)

Gość cienkiwlossss
ja cale zycie mam takie wlosy. bylam kiedys u drmatologa z inna sprawa i tak przy okazji zapytalam a on stwierdzil ze niestety grubosc wlosa jest zakodowana genetycznie ze skore glowy mam zdrowa, zadnej grzybicy itp wlsosy sie nie rozdwajaja wiec tez pewnie nie brakuje im zadnych skladnikow. zreszta ja lykalam juz mase tabletek typu revalid, vitapil, skrzyp i efekt taki ze wlosy rosna jak szalone co w przypadku mojej siwizny nie jest wskazane

Gość cienkiwlossss
ja nie mam rzadkich wlosow tylko cienkie a to jest roznica. moja kolezanka ma odemnie rzadsze ale pojedynczy wlos ma bardzo rgruby i podatny na ukladanie wiec w efekcie wyglada duzo lepiej niz ja

zrób sobie trwałą, ja mam cienkie włosy, ale kręcone i to wygląda lepiej...

Gość wiem.
to zetnij ladnie dobrze zetnij i po klopocie

Moja siostra narzekala na cienkie, i sobie doczepila wlosy na clip on i jest zadowolona. Ja natomiast od dwoch lat biore skrzypovite i mi troche zgescialy

Gość cienkiwlossss
nie kazdemu jest dobrzze w krotkich wlosach :-( a te doczepiane wlosy nie oslabiaja tych naturalnych? ile zaplacila za takie cos? na jak dlugo ?

Gość cienkiwlossss
moze bym sie zdecydowala na trwala ale jakos nie widzialam jeszcze osoby z ladnie zrobiona trwala ktora by nie zniszczyla wlsow a ja jeszczze czesto je farbuje wiec boje sie ze to mi totalnie popali wlosy

Gość wiem.
boze kobieto ile ty masz lat? bo zaczynasz mnie juz wkurzac krotkie wlosy nie, dlugie tez zle to moze na lyso?:P zetnij do brody ladnie, pofarbuj i pogodzic sie musisz zze nie bedziesz miec gesteych wlosow i tyle!

Gość cienkiwlossss
pisze wyraznie ze byloby mi w dlugich ladnie ale moje wlosy sa za cienkie zeby byly dlugie. w krotkich wygladam idiotycznie

Gość cienkiwlossss
ja musze farbowac co 10 dni bo inaczej widac siwizne. czy ty wiesz co oznacza to dla moich wlosow????