Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika zmartwiona..

Spotkala mnie dzis przykra sytuacja -

Polecane posty

Gość monika zmartwiona..

Bylam dzis na spacerze z psem.Kiedy tak szlam sobie po osiedlu podeszlo do mnie dwoch takich chlopakow okolo 20 lat.Zapytali sie mnie czy nie mam zapalniczki bo chcieli sobie odpalic papierosa.A ze ja nie pale odpowiedzialam ze nie mam.Na to jeden powiedzial mi ze "jestes brzydka jak gówno" i zebym spierdalałaNie wezwalam policji bo by mogli sie zemscic

Gość widocznie jestes brzydka
powiedzieli ci prawde

Gość i widzisz monika
na kafe jest tak samo jak na ulicy... :(

Gość pokaz zdjecie
my cie ocenimy czy jestes brzydka jak gowno

Gość Obserwejszyn
Gdybś miala tą zapalniczkę pewnie powiedzieliby ci - przepięknie dziękujemy śliczna królewno.

ja pierdole...co za palanci...nie przejmuj sie...poprostu nie umieli wymyslic nic lepszego...szczeniaki...ajk mnie takie cos wkurwia...mnie tez sie takie cos zdarza...mam 23 lata podchodza jakies 15 latki na ulicy i mowia: poczęstuje mnie pani papierosem? a ja mowie nie,nie pale(chociaz pale) albo mowie: chyba zartujesz...za mlody jestes a oni mi na to : a ty stara,brzydka,gruba,smierdzaca krowa!!! i pytam sie teraz!!!rodzice!!!jak wychowujecie swoje dzieci????????????JAK SIE PYTAM????wy rodzice jestescie PORąBANI A WASZE DZIECI 100 RAY BARDZIEJ OD WAS.bo takie zachowanie nie bierze sie z powietrza,dzieci ucza sie od rodzicow...niestety...

Jak już ktoś powiedział, gdybyś miała zapalniczkę i im użyczyła zapewne dowiedzialabys sie ze jestes super, piękna itp:) To co powiedzieli świadczy tylko o ich rozwoju( choć pewnie raczej niedorozwoju) kulturalnym. Bo gdy brakuje argumentów albo trzeba się zemścić najprościej powiedzieć: bo X jest brzydka, bo X jest głupia, bo X zostawia każdy chłop czemu nikt się oczywiście nie dziwi, bo jest taka i owaka. Chamstwo to chamstwo.

Gość capstrzykk
to zapewne byli jacys nietrzeźwi debile niemniej jesli powiedzieliby nieprawde to bys tak nie przeżywala:o

caprztykk a mnie niby powiedzieli prawde???ze jestem grubą smierdzaca krowa?proooosze was...nikt nie chce dzieciakom dac papierosa czy zapalniczki to sie musza wyrzyc...i nasrac na ciebie...

Gość capstrzykk
uwazam tylko ze jakby powiedzieli ewidentna bzdure to by sie tego tak nie przezywalo:o no wiadomo jakis stres itp

Gość 12597
nie martw się są ludzie i ludziska

Gość 12597
nawet na forum są okropni ludzie do was pomyśl człowieku tak nie wolno

przykre to... ale typowe dla 20letnich dresów.. dobrze,że nie zrobili czegoś gorszego kup gaz,albo coś innego w celach obronnych...na wszelki wypadek

Gość do monique
"i pytam sie teraz!!!rodzice!!!jak wychowujecie swoje dzieci????????????JAK SIE PYTAM????wy rodzice jestescie PORąBANI A WASZE DZIECI 100 RAY BARDZIEJ OD WAS.bo takie zachowanie nie bierze sie z powietrza,dzieci ucza sie od rodzicow...niestety..." Pytasz gdzie? No ja jestem rodzicem, ma też syna- niedawno dorosłego. Co prawda nie lży chyba dziewczyn na ulicy, ala za to ćpał, teraz piję, miał kilka spraw w sądzie dla nieletnich, zawalił kilka szkół- nie pracuje. Ja nigdy tego nie robiłem, nigdy nie miałem żadnej sprawy, nie piję (tzn. jak się spotkam z kolegami po pracy to piję- ale nie do nieptrzytomności i to ma miejsce raz na 3-mce). Całe życie pracuję. Na chamstwo na ulicy reagowałem- w tym przy swoim synie), jak nie stanowiło to zagrożenia dla życia. Raz udało mi się poprosić o pomoc policję- ale darowałem temu chłopakowi, który mnie zelżył w tramwaju, bo jestem człowiekiem. I co powiesz Moniko? Życie czyni przróżne niespodzianki. Czasem niezbyt przyjmene, obyś nie musiała się o tym przekonać. Tego Ci życzę.

Gość do monique
Zelżyć dzisiaj może każdy, nie dotyczy to tylko 20 letnich dresów, ale także 60 letnich łachów, czy jak ich się nazwie. Dlaczego? Bo żyjemy w państwie bezprawia. Prawo służy tylko wybranym, którzy rzadko poruszają się w przestrzeni publicznej. Więc to co tam się dzieję, mało ich obchodzi. Udają tylko, że są strasznie poruszeni, przed kolejnymi wyborami- po nich zaraz o tym zapominają.

dawno nie spotkałam tak wrednych ludzi jak tutaj na kafe :/ żenada

Gość nie przejmuj się
to prymitywy i tyle....