Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

UnaMujer

Idealna koleżanka jak jej dorównać

Polecane posty

Dziś rano wyszłam z moją przyjaciółką na spacer zaczepiło ją 3 facetów i 2KOBIETY! i chwalily jej urode i długie nogi. Potem kiedy opowiedziałam to narzyczonemu powiedział że nie ma co się dziwić. Nie wspomniałam mu tylko że miała na siobie KRÓCIUTKIE czarne spodenki więc może dlatego za nią sie tak oglądali i komplemetowali ;/ ja też tak chceee

to zacznij chodzić ubrana jak dziwka to każdy zwróci na ciebie uwagę :P

Gość skiad mozemy wiedziec
poka fote

Nie można oceniać czegoś czego się nie widziało... ale widać po prostu ona wie/umie jak zwrócić na siebie uwagę innych poprzez ubranie itp.

Gość też pytanie
a t w spodenkach juz nie można chodzić, żeby nie nazwali cię dziwką ??? o boze....

też pytanie ja nie powiedziałem że łażenie w spodenkach = dziwka

nie wiem właśnie co ona w sobie ma nie mam zdjęć ale często np. podchodzą do niej faceci nawet 2óch na imprezach naraz i są gotowi się bić o nią

sa takie dziewczyny,nie musza byc wcale ladne,po prostu maja cos w sobie:D ja mam kolezanke ktora ma wielki garbaty nochal,meska twarz,taka meska dluga szczeke,ma glos jak swinka pigi,szerokie ramiona i wg mnie jest brzydka,a podoba sie wiekszosci facetow,wiele razy slyszy komplementy jaka to ona pikna itp a ja jak sie patrze na to z boku to wydaje mi sie to jakies takie nierealne:D ma po prostu cos w sobie i juz,cos co przyciaga innych a my tego nie potrafimy dostrzec,jakis feromon,nie wiem:D

Gość observver
sam czasem odwracam sie za jakas seksownie ubrana dziewczyna która zwróciła moja uwage głównie strojem ale jak jakas nie jest zbyt piękna albo ma fatalna sylwetke to ubrania mu nie pomogą:o