Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niiuuniiaa

Czemu nie odbiera telefonu ??

Polecane posty

Gość podejrzliwa 2
Mam taki sam problem. Moj chlopak nie dzwoni juz od godziny, a zawsze dzwoni lub wysyla smsa po 45 minutach. Mam powazne podejrzenia ze poszedl juz do jakiejs innej dzieczyny, albo w najlepszym wypadku wali sobie kapucyna. Mimo wszystko pojde sprawdzic dlaczego sie tak dlugo nie odzywa. Mozliwe tez ze ma zatwardzenie i siedzi w kiblu.

Gość Antek Bereda
Może spuchły tym chłopakom palce od ciągłego smsowania z Wami :P

brak mi slow! najlepiej zadzwon i zglos sprawe do \"ktokolwiek widzial ktokolwiek wie\"

Gość koteczek...23
biorąc po uwagę twój topic nie ma mu co się dziwić że może nie odbiera...on może po prostu chce sobie odpocząć...a nie co 5 minut dzwonić i tłumaczyć się z każdego kroku....bycie nachalnym może doprowadzić że zasilisz rzesze singli.....a po pracy daj mu po prostu się wyspać.....

Gość koteczek...23
podejrzliwa2 załamka.....odzywa się po 45 minutach....ja pierdziele że można tak żyć uzależnionym od siebie...mimo że jest się parą każdy ma życie prywatne...widzę że Twój facet nie...

xDD ja też przestaję odbierac jak ktoś jest upierdliwy. dziwię sie że ten koles jeszcze cie nie zostawił ;p

Gość podejrzliwa 2
koteczek...23 wysil sie od czasu do czasu przeciez to byla prowokacja.

Gość niiuuniiaa
eh :(( wrocilam po ciezkim dniu. on byl strasznie pobity :(( nie moge jak przypomina mi sie obraz jego twarzy to rycze okropnie ;(( napil sie i zaczal sie czepiac do kolegi i dostal :(( eh ciagle go widze przed oczami i jak mu krew sie lała... jedna strone twarzy ma cala fioletowa, oko zamkniete, nic nie widzi na nie... druga strona troche lepiej wyglada.. zeba ma wybitego :(( eh to okropne

Gość jgkflcvfgfgfg
Historia podobna do mojej.Naprawde.Moj facet w zeszlym roku byl za granica.Zawsze rano pisal sms na dziendobry jakas strzalka w ciagu dnia i zawsze wieczorem Po pracy tez pisal sms ze juz jest w domciu.On wiedzial ze starsznie sie o niego martwie.I pewnego dnia w nocy po pracy nienapisal mi sms.Co sie okazalo zostal pobity jak wracala w nocy z pracy.I dopiero dowiedzialam sie o tym rano.Jak jechal do szpitala.

Gość niiuuniiaa
tak pil z rana. to znaczy jak byl w pracy to z kolegami dwoma zaczal pic i wypil kilka piw czy kieliszkow a potem jak wrocil na osiedle spotkal swojego kumpla i poszedl do niego i tam z kolegami siedzial i pil...:( ehh nie wiem dlaczego on mi to robi.. on juz nie pierwszy raz jest bardzo pijany ale jescze nigdy nie byl taki pobity.. wogole nie widzialam go pobitego :( ehh... jak przyszlam tam do mieszkania do kolegow i rozmawialam z jego kumplem i on to zobaczyl i zaczal mnie wyzywac od dziwek i chcial mnie uderzyc i wtedy jescze kolega go dobil :(( i w koncu poszlam od kolegow i chodzilam zdołowana :( i potem weszlam do tego bloku co on byl z kolegami i siedzial na schodach i pobieglam do jego domu i go zabrali :(( a on do mnie " po co tu dziwko przychodzisz" eh dlaczego on taki jest ?? ;(

Gość gość
zgubil albo mu ukradli :classic_cool:

Gość gość
O w morde ,ale sie usmialam :D Autorko gratuluje :D