Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laleczka1213

zbyt go podniecam?

Polecane posty

Gość laleczka1213

Czy to możliwe, że mogę działać tak mocno na mojego męża, że nasz seks trwa krótko, bo on szybko kończy? Czy to tylko wymówka. A może chodzi o częstotliwośC uprawiania seksu, bo ja mogę 2-3 razy w m-cu i tak też się kochamy...Moje libido nie jest zbyt wysokie :-)

Gość koteczek...23
wiesz moim zdaniem on po prostu tak czeka na ten dzień kiedy będziecie się kochac że jak dojdzie już do tego...to cała ta ekscytacja, podniecenie powoduje że chwile uniesienia nie trwają zbyt długo...spróbuj się przełamac i zobacz jak to będzie kiedy będziecie się częściej kochac niż 2-3 razy w miesiącu...pozdrawiam

Gość laleczka1213
borsuczek nie żartuj sobie :-) Wiem że 2-3 razy to minimum. Jeśli mężczyzna kocha się częściej to znaczy, że może też dłużej?

Gość laleczka1213
Dodam, że jestem wierną żoną i nie mam porównania, chociaż czasem kusi....

Gość laleczka1213
koteczek masz rację. Tylko u mnie jest tak, że b. boję się ciąży, a hormony i spirala niestety odpadają. Mamy już 2 dzieci.

Gość laleczka1213
Zygmunt ale ty jesteś niemiły. A z tą kochanką to nie wiem tak do końca, czy już jej nie znalazł :-)

Gość nmmmmb
2, 3 razy w miesącu, to ty tak mu wydzielisz :D ? A potem jeszcze narzekasz ze facet wybucha po 5 minutach On Cie w ogóle pociaga ? skoro piszesz o innych

Gość vicii
To raczej normalne, że jak uprawia się seks raz na dwa tygodnie, to jest się tak podnieconym, że nie trwa to długo. Wyobraź sobie taką analogię: jesteś na pustyni, dwa dni nic nie piłaś, upał niesamowity, nagle ktoś daje ci szklankę chłodnej, orzeźwiającej wody. Pewnie rzucisz się na nią łapczywie i wypijesz jedynym łykiem. Co innego, gdybyś miała wody pod dostatkiem, wtedy mogłabyś docenić jej smak, rozkoszować się chłodem i czystością, itp. Z seksem jest tak samo :) Spróbujcie się kochać codziennie, albo dwa razy pod rząd - jest duuuża szansa, że za drugim razem facet bedzie mogl dluzej, i przyjemniej dla was obojga :)

Boisz sie ciaży, mezżowi dajesz 3 razy w miesiącu i piszesz ze kusi Cie sex z innymi facetami?? a nie lepiej z męzem wiecej się kochać...istnieją jeszcze gumki

Gość nmmmmb
hormony i spirala a dlaczego odpadają ? I jest jeszcze coś takiego jak prezewatywa

Gość koteczek...23
laleczka1213 jak dobrze wiesz jest tyle sposobów zabezpieczeń że nie musisz zajśc w ciąże tylko dlatego że zaczęliście częściej uprawiać seks...wpadka może miec miejsce nawet za którymś razem biorąc pod uwagę tą średnia jaką podałaś 2-3 razy....na to nie ma reguły...ale jeśli chcesz poprawić wasze życie seksualne to może warto spróbować...nie odrazu musi zakończysz się to kolejnym dzidziusiem...pozdrowionka

Gość laleczka1213
Czasem kochamy się dwa razy pod rząd, faktycznie pomaga. A z gumkami różnie bywa. Ostanio pękła i musiałam wziąć Escapelle. A przez ten "sporadyczny" seks, to małżeństwo raczej nie należy do udanych. Chociaż nie wiem czy to przez seks.... Z pustynią dobre porównanie :-)

Gość po co ty wychodzilaś za niego
za mąż skoro ewidentnie cię nawet nie podnieca? Chwalisz się seksem 2-3/miesiąc i jeszcze cię kusi zdrada???? co ty robisz z tym facetem??? i coś ci powiem. On kończy tak szybko nie dlatego że go podniecasz (więc sobei nie pochlebiaj) tylko ma cię w dupie i cały ten seks z tobą. Pewnie wcale nie czuje że go pragniesz i kochasz. Dasz mu z łaski czasami, to facet po prostu spuści z krzyża i idzie spać. Po co ma się wysilać i dla kogo??? Taki seks to prawie jak masturbacja. Ręka też nic nie czuje i nie pragnie.

laleczka1213 spróboj z innym facetem moze tez guma pęknie, zajdziesz w ciąże i już w ogóle męzowi nie dasz

Gość nmmmmb
Ten strach przed ciąza to zwykla wymówka Jesli sie nie zabezpieczasz w czasie tych 2 czy 3 razy na m to masz wieksza szanse na wpadke niz przy zabezpieczaniu I dlaczego nie mozesz hormonow ? Skutczenym zabezpieczeniem jest laczenie dwóch metod np gumki+ globulki do pochowowe

Gość jeśli często pękają ci gumy
to znaczy, że nie umiesz ich zakładać. przeczytałaś instrukcję chociaż? uważasz, żeby powietrze w zbiorniczku na spermę się nie gromadziło? :O

Gość nmmmmb
Gumy pekąja gdy : są zle pzrechowywane, dlatego kupuje sie je w aptece albo lepszych drogeriach np Rosmann żle zalozona (vide ten zbiorniczek) W cipce jest sucho I stawiam na ostania przyczyne skoro traktujesz seks z mezem jak obowiazek. "No 2 ,3 to min" Nie podnieca Cie jesteś sucha, guma pęka

Gość errrtteee
jesli się tak bardzo boisz ciąży, to pozostaje jeszcze seks oralny:) ale pewnie dla ciebie to bleeee:P tez tak miałam, że pomimo tabletek stresowałam się okropnie i mój Ukochany powiedział, że woli się ze nie chce żebym się martwiła co miesiąc i wstrzymamy się z seksem. Przez miesiąc uprawialiśmy oralny, a później przełamałam się. Teraz stosujemy gumki od 3 lat i nic nie pękło (z gumka kochamy się w bezpieczne dni), w dni płodne pozostaje oral;)

Gość laleczka1213
Hormony rozwalają mi cały organizm, spiralę ze względów zdrowotnych odradziło mi dwóch ginekologów. do "po co wychodziłaś"... Nie sądzę, że go nie podniecam. Jestem b. atrakcyjna, acha i nie każda kobieta ma ochotę na seks codziennie. Tym bardziej kilkanaście lat po ślubie :-) Ale te kobiety, które tu piszą, rozumiem, nie mają problemów z libido. No poprostu szczerze wam zazdroszczę.... Rozmawiałam nawet z seksuologiem na tem temat, ale nie pomógł :-(

laleczka1213 seksuologów jak pśów. Jeden nie pomógł idz do innego ...i do kolejnego. Sa różne preparaty zwiększające libido, nie oparte na hormonach również. Może też maż coś stosować zeby opóźnic wytrysk. A poza tym sex to nie tylko włóżyć, spuścic się i wyjąć. Gra wstępna, pieszczoty, zabawy to tez jest ważne. Zamiast siedziec przed kompem i biadolić to zacznijcie cos z tym robic.

Gość po co ty wychodzilaś za niego
to że koieta jest atrakcyjna to nei znaczy że jest podniecająca na co komu piękna mimoza??? ja stoję na stanowisku że jak kobieta kocha mężczyznę - to pragnie go ze wszystkich sił i w każej chwili - nie wyobrażam sobie innej opcji. nie pragniesz go - to znaczy że to nie jest facet dla ciebie. Tym bardziej że pitolisz tutaj o niskim libido a piszesz otwarcie że kusi cię zdrada. Moim zdaniem wyszłaś za pierwszego lepszego, bo miałaś parcie na ślub albo jakiś inny powód. A nie dlatego że to był facet którego kochasz i chcesz.

Gość laleczka1213
Jak kobiety zdradzają na prawo i lewo to w porządku, a ja piszę że chciałabym zobaczyć jak to jest z kimś innym, chociaż raz, to jest be, tak? Dlaczego ktytykujesz mnie za coś czego nie zrobiłam? Nawet nie wiem czy jesteś kobietą czy mężczyzną, ale podejrzewam że m. Jesteś takim idealnym człowiekiem? A mąż wyszedł do pracy, dzieci nakarmione, więc luzik :-)

Gość nmmmmb
Żeby zycie seksualne bylo udane to nalezy o nim rozmawiac Szczególnie w tak dlugim zwiazku ! No chyba ze masz kompletnie w dupie meza no to po co ciagnac to malzenstwp Cche zeby wasze zycie seksualne bylo udane i wrozilo porzadane, to dbaje o to w malzenstwie z dlugi starzem nie ma czegos takiego jak zachamowania Bawcie sie roznie nie wiem , umówcie sie ze np on dzisiaj rżnie Cie jak dziwke, jesteś dla niego dziwką, robicie to ostro i bez zachamowań Jesteś dla niego zwykłą suką. Na koniec Niech cie przytuli po wrzystkich i powie jak bardzoie Cie kocha ALbo drugiego dnia on ma być poszłuszny ma wylizać Ci stopy, nogi, pośladki, jego język ma się wsuwać w każde miejsc e na Twoim ciele O tym sie nie mówi, ale takie rzeczy dzieją sie w sypialniach Macie Oral ,Anal, Moze sie pieprzyć w plenerze.

laleczka1213 "no to chulaj dusza piekła nie ma" Idz wystaw dupe pierwszemu lepszemu. Może zaciązysz jeszcze raz:D:D Z tego co piszesz to cała wina lezy po stronie faceta. Jakbym była na jego miejsu to nawet bym gaci nie sciagnęła zeby szturchnąć babe która tylko narzeka i nic w tym kierunku nie robi. Nic dziwnego ze spuści sobie tylko z krzyża i już po waszym "sexie".

Gość nmmmmb
"Jak kobiety zdradzają na prawo i lewo to w porządku," " a ja piszę że chciałabym zobaczyć jak to jest z kimś innym" A czym to sie rózni od zdradzenia na lewo ?

Gość laleczka1213
Tym, że jeszcze tego nie zrobiłam i narazie nie planuję, chociaż miałam propozycje :-) Szkoda mi mojego męża, że się męczy, rozmawialiśmy też o rozstaniu. Myślę, że kochanka to tylko kwestia czasu. Powinien znależć kogoś z normalnym temperamentem, bo ja takiego nie mam. I co w tym złego? To lepiej udawać w łóżku i krzyczeć jak "suka" jak ktoś napisał?

Gość nmmmmb
Wiesz jesli tak bardzo cie kusi zobaczyc jak to jest z innym to jest jeszcze cos takiego jak "swing" Umówicie się z jakąs parą Tylko że wtedy kiedy Ciebie posuwa inny facet, to Twój mąż pieprzy inna kobietę Sa pary które tak robia i lepsze cos takiego niz to ze miala bys zdradzic na lewo meza