Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cream w pomarańczy

wiecie dlaczego bede wiecznie sam oto powody

Polecane posty

Gość cream w pomarańczy

- nie bede nikogo utrzymywał skoro ja mam prace i zarabiam na siebie to kobieta tez to ma robic - nie zamierzam nackakiwac i sie ciągle płaszczyc przed kobietą - nie zamierzam ciągle kobiety zadawalac gdyz one tego otrzekują nie dając nic w zamian - nie zamierzam ciągle zapraszac kobiete na randki, imprezy , kino i ciągle za to płacic bo skoro ona pracuje to tez ma kase i ona tez powinna sie dorzucic - ja toleruje tylko takie kobiety które chcą zyc jak partnerzy a nie jak utrzymanki a takich jest mało

Gość Luśka Z.
Długo nad tym myślałeś?

Gość cream w pomarańczy
sekunde :)

Gość no i gittt
no to badz sam, to nie moj biznes

Gość Luśka Z.
W takim razie pogratuluj sobie, jeżeli poprawiło Ci nastrój. Szybka metoda. Możesz wrócić do codziennych zajęc.

Gość eeeeeeeee
ja tam wolę zadOwalać, niż zadAwalać ;)

Gość kir
Ale on ma racje po co na niego nadskakujecie ? Co prawda w oczy kole ? Njalpeiej zeby mezczyzna sie dwoil i troil a kobieta moze nic nie robic, nic nie dawac w zamian, bo patrzac na wymagania kobiet i porownujac z tym co sa w stanie dac, mozna dojsc do takich wnioskow.

Gość nadskakujacy bulwers
no po co na niego nadskakujecie ludzie? buahahha i biedny maly kir sie zbulwersowal;p

Gość kir
nadskakujacy bulwers albo wnosisz cos do tyskusji albo radze nie zabierac glosu.

Gość nadskakujacy bulwers
a ty co niby wniosles? zadnych konkretow, jakies czcze gadanie, pieprzysz glupoty i tyle, rozczarowany zyciem mlotku. radzisz mi nie zabierac glosu? to porada czy grozba?;p :D nie wiem gdzie takie kobiety spotykasz. po co pakujesz sie w relacje, z ktorych nie masz nic? sam jestes sobie winien. przejrzysz na oczy to przestaniesz szukac winy w innych

Gość tytytyt
Dżizas, bo pęknę, kobiety jako utrzymanki!!! A wy lenie smierdzące i wyzyskiwacze??? Ilu znam takich, którzy mieszkają u swoich dziwczyn i nawet zakupów nie zrobią, o czynszu nie wspominając? Albo taki jeden, co nawet za piwo dziewczyna musiała za niego płacić, a zarabiał więcej, niż ona!!! Więc nie generalizujmy, to że nasłuchałeś się od kolegów o napalonych na kasę pannach dotyczy w równym stopniu kolesi. A najlepiej może się zaagażuj w jakiś związek, bo wiesz jak mówią ... Krowa, co dużo ryczy, mało mleka daje..

Gość wu tang
Wystarczy zrobic temat. Czego kobiety wymagaja od mezczyzn. W koncu wyjdze ze chyab wszystkiego. A same co moga dac ? Nawet 10 % tego co same wymagaja.

Wisła wygrała Lech przegrał i znów zaczynasz nudzić - musisz sie odegrać za przegraną Lecha?:o

Gość cream w pomarańczy
ja sie z kilkoma takimi spotkałem i mi sie odechciało moze to tylko przejsciowe ale wątpie