Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TEKLA 1988

WALCZYC CZY ODPUSCIC - LASKI POMOCY

Polecane posty

Dziewczyny znamjednego goscia, zawrocil mi w glowie odkad go poraz pierwszy zobaczylam ale zawsze traktowalismy sie jako znajomi, robilismy sobie psikusy, dogadywalismy wzajemnie w zartach itd.. On wrocil niedawno z zagranicy byl tam z dziewczyna ale zerwali po kilku latach, byl bardzo przybity wiec zaczal imprezowac zaliczac kolejne panny, chcial zapomniec, ja mialam wtedy tez faceta, ale X zawsze powtarzal mi ze gdybym tlyko byla sama.. dotad nie wiem czy w zartach czy powaznie.. Teraz ja jestem sama on takze mysle o nim ostatnio coraz czesciej, ostatnio spotkalam go na ulicy sprawial wrazenie jakby sie z amna stesknil z amoim towarzystwem rozmowa.. a ja glupia spieszylam sie na prawko i nie zatrzymalam sie nawet na dluzej z nim poza tym byl z kolega mojego bylego nie bylo wiec jak do niego zagadac.. Myslicie ze powinnam do niego napisac ? Boje sie tylko ze on dalej bawi sie tak dziewczynami i zrobi sobie ze mnie jaja, moze lepiej jakbym go znow gdzies zaobaczyla na miescie, ale w tym wypadku bedzie rzadzil przypadek, moge wiec czekac miesiac albo pol roku;/ Co zrobic.. ?

Gość kto nie ryzykuje ten nic nie
MA !!!!

Gość JohnyDeep
a w jakim jestescie wieku

Gość Syrenka222
probuj

Próbuj, bo potem będziesz żałowała, że nie spróbowałaś.

Gość Kasica Z piekla
a jak zrobi sobie z ciebie zarty? rozniesie sie potem po twoich znajomych ze skaczesz z jednego faceta na drugiego (jego kumpla) zastanow sie ja bym musiala byc pewna ze on mnie powaznie traktuje zanim bym sie na pierwszy ruch zdecydowala..

Gość Szczerzynnka
zaryzykuj moze akurat bedzie to twoja wielka milosc Teklo, a jak nie zawsze mozesz sie wyniesc do innego miasta :D