Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgfn zgn

do schabowych

Polecane posty

Gość hgfn zgn

lepsza panierka z bułko tartej czy mąki?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość komixxa
jak to? ja obtaczam najpierw w mące, potem w jajku i następnie w bułce tartej...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość komixxa
ale chyba nie masz zamiaru samej bułki tartej użyć? Ja używam jeszcze wielu przypraw i wszyscy zajadają moje kotlety aż sie uszy trzęsą :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość hgfn zgn
komixa a jakie przyprawy dodjesz?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość komixxa
szczerze mówiąc to zależy od nastroju :) ale zazwyczaj do jajka dodaję trochę sosu chilli, a bułkę tartą mieszam z pieprzem, kminkiem i pikantną przyprawą do kurczaka. Jeśli natomiast na obiedzie ma być ktoś, kto nie przepada za pikantną kuchnią to dodaję do bułki tartej sypki czosnek i starty ser żółty :) polecam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×