Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hsiahsao

syrop eurespal czy prospan

Polecane posty

Gość hsiahsao

ktory lepszy na przeziebienie dla roczniaka , ma katar od wczorajszego wieczoru, i dzis troche pokasluje

Eurespal ma bardzo duzo skutkow ubocznych, ja staram sie go nie podawac moim dzieciakom Drugiego leku nie znam, ale jesli to zwykle przeziebienie, polecam syropek dla dzieci PYROSAL, dziala przezciwzapalnie, przeciwgoraczkowo i napotnie. Kaszel tez zalezy jaki, dla malych dzieci dobry jest syrop prawoslazowy, albo mozesz sama zrobic syropek z cebuli chyba ze jest to kaszel suchy, szczekajacy , to wtedy radze udac sie do lekarza Na katarek masc majerankowa , lub woda morska Do tego herbatka z sokiem malinowym, mozesz nasmarowac rowniez maluszka mascia PULMEX , na przeziebienia Pozdrawiam i zycze zdrowka dla malucha

Gość po eurespalu
moja córeczka dostała potwornej wysypki

moja cora dostawala eurespal, dobrze dzialal... nie mam zastrzezen.. moze poza smakiem

ale tak napisalas jakbys nie konsultowala sie z lekarzem. My w takich wypadkach na poczatek dajemy zawsze Nurofen, cora miaal chore gardlo, katar, goraczki, lekarka polecila dawac przez 3 dni 3xdziennie a potem na kontrole, obylo sie bez dalszego leczenia... Eurespalu itp lekow nie podawalabym bez konsuktacji z lekarzem

Gość madik
ja tym razem pierwszy raz podalam 4 latkowi prospan i po 2 dniach dostal wysypki na twarzy oraz biegunke...wiec odstawilam.eurespal natomiast u nas w ogole nie dziala.