Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczera.doopa

15latka w ciąży

Polecane posty

Gość Szczera.doopa

21-letni brat mojego chłopaka wyrwał sobie,jak to on określił "blacharę", przeleciał ją na tylnim siedzeniu, teraz okazuje się że panna jest w ciąży. I się zaczęło jaka to ona jest biedna, pokrzywdzona itd. Czy ja jestem dziwna bo mi jej nie szkoda?? Uważam, że skoro w wieku 15lat chce się być dorosłą i lansować się za pomocą czterech liter to trzeba ponosić konsekwencję swojej "dorosłości"

biedna? skrzywdzona? wiedziała co robi i z czym to się wiąże była raczej świadoma i nikt jej nie zgwałcił teraz niech ma za swoje i skoro chciała być dorosłą to teraz niech nią będzie

Gość czarującawiedźma
a ten gostek to niby nie wiedział co robi???????????? PARANOJA, GNOJEK JEDEN!

Gość czarującawiedźma
Dzieciaki bawią się w SEX a nie myśla o konsekwencjach. Nie wiem kto tu jest mniej dojrzały ta 15latka , czy ten 21-latek

no to dziewczyna sobie nie pofruwa z takim balastem, a z drugiej strony, jak jej zmachał córkę, to narzeczony córki, będzie miał dwie dupki do ruchania jak Dikon z mody na sukces

czarującawiedźma przepraszam że tak wyszło zę pojechałem tylko po tej dziewczynie. To co napisałem odnosi się również do tego faceta.

Gość Twój brat musi być romantykiem
Bo ja bym na jego miejscu wsadził smarkule do bagażnika i kazał jej kopać dół- gdzie by spoczęła po wsze czasy 🖐️

Gość wyruchasz sukę a konsekwencje
jakbyś wyruuchał kobietę

na tylnym siedzeniu malucha, no to sobie wygodnie podziubdział, no no

Gość czarującawiedźma
co niektórzy mają wyruchane pod kopułą...

Gość oczywiscie ze ja wykorzystal
chyba wiedzial ile ma lat. nie znam faceta, ktory skorzystalby z okazji z takim dzieckim mimo iz moglo miec cialo doroslej kobiety. teraz bedzie bulil cale zycie za to ze nie umial trzymac ptaka w spodniach. niech cie cieszy, ze na tym sie skonczylo, a nie np na jakiejs chorobie

Gość biedne wykorzystane dziecko
jacy ci faceci są źli :classic_cool:

Gość kakakakakakaka
Oboje są tak samo winni. Fakt, 15-letnia dziewczyna to jeszcze dziecko i powinna się bawić lalkami, zamiast dawać dupy w aucie. No ale ten koleś wcale nie okazał się mądrzejszy. Chciał sobie pofikać? Ok, to nie jest zabronione, ale żeby z 15-latką? Przecież to pedofilia! Pismo do prokuratora w tej sprawie pewnie już jest w drodze.

Gość Droga kakakakakakaka
Najpierw przejrzyj kodeks karny- a potem oceniaj czy za to grozi więzienie. Jak już się z kwestiami legislacyjnymi uporasz, to weź słownik medycyny i sprawdź sobie termin "pedofilia"- gdy już go sobie wkujesz do tej pustej główki, spójrz na budowę ciała przeciętnej 15-latki i oceń czy ten termin pasuje do tejże 🖐️

to, ze dzieciak ma cycki i ze strony prawa nic nie grozi to nie znaczy, ze trzeba go od razu zapinac. fakt sama sie zgodzila, ale to on bedzie musial placic na dzieciaka. oboje maja przesrane. a swoja droga czemu dorosly facet nie mial gumy :O

Gość może nie chciał
a ona to zaakceptowała? w czym problem? Taki pech, szkoda chłopa :(

Gość Prawda jest takaa
Że dziewczyny w tym wieku przeżywają ruję- tym bardziej blachary, szlajające się po dyskotekach. Mało który facet jest w stanie racjonalnie myśleć, gdy napalona gówniara z jędrnymi cycusiami dobiera się do twojego rozporka...

tutaj chłop zachował sie jak idiota (bo myślał tylko penisem) a dziewczyna chciała być i udowodnić jako to ona jest dorosła (a nie jest) i teraz oboje poniosą tego konsekwencje

Gość pomrocznoscwidoczna
a ja mam ich w maluchu

Gość Szczera.doopa
Ani jej ani tym bardziej chłopa nie szkoda, bo zanosi się na to że to nie oni poniosą konsekwencje. On zawsze sprawiał problemy, nie chciał się uczyć ani pracować, jego głównym zajęciem było bujanie się samochodem z kumplami po okolicy i wymuszanie od matki pieniędzy na papierosy i benzynę (ojciec w tym czasie zarabiał harując za granicą). Teraz ojciec wrócił i załatwił mu pracę u siebie na budowie więc mieli nadzieję, że się trochę uspokoi a tu taka bomba. Gość nie pali się do interesowania się dzieckiem, bardziej wymuszają to na nim rodzice. Całą sytuację strasznie przeżywa mój chłopak, bo wie, że jego mama będzie musiała się dzieckiem zająć. Również jest duże prawdopodobieństwo, że to oni będą płacić alimenty i mojego chłopaka złości, że rodzice zamiast kupić coś dwóm młodszym siostrom będą łożyć na dzieciaka. Najlepsze jest to, że całą sytuację tylko ja i mój chłopak uważamy za patologiczną, wszyscy uważają, że wszystko jest w normie, mimo iż rok wcześniej prawie nas zlinczowali za to że chcemy mieszkać razem bez ślubu (mamy po 26 lat,jesteśmy po studiach, pracujemy) bo to takie nieodpowiedzialne.

jak niewiadomo o co chodzi to chodzi o kase

alimenty będzie płacić ten facet jeśli ta 15 latka będzie wychowywać dziecko można złożyć sprawę do sądu jeśli nie zamierza on płacić na wychowanie dziecka

Gość znam identyczną parę
mieszka niedaleko mnie ona: 15 lat, Justyna M., bogaczka, puszczalska on: 21 lat Michał K. biedny, ale mega przystojny ... teraz niezłą parę tworzą... :o

Gość czarującawiedźma
Fakt, faktem, że maluch sie na świat nie prosił a będzie człowiekiem z krwi i kości. Maleństwem , wymagajacym opieki...Jakby to mój syn wywinął taki numer, to sama poczuwałabym się do zaopiekowania dzieckiem, do dokładania się do jego utrzymania. W końcu to wnuk jego rodziców... Jak to zwykle bywa, za głupotę płaca najbardziej niewinni.

Gość Szczera.doopa
Na skrobankę było za późno, bo dowiedzieli się jako ostatni, jak panna już w 6 miesiącu była

Gość lenka190
ale dlaczego rodzice twojego faceta mają sie zajmowac dzieckiem? czy to jakas do was rodzina?