Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczera.doopa

15latka w ciąży

Polecane posty

Gość lenka190
sorki jedno slowo mi umknelo :/ i nie doczytalam.. ciezka sytuacja ale mysle ze jego brat sie zmieni. moj szwagier taki byl taki sam, samochodziki imprezki a do roboty sie nie garnął, tylko roznica w tym ze ma 23 lata a dziecko zrobil prawie swojej rowiesnicy, nie chcial sie z nia zenic ani brac odpowiedzialnosci za to co zrobil, ale.. posiedzial chwile w samotnosci przemyslal wszystko poszedl do pracy wzieli slub zajmuje sie dzieckiem facet sie zmienil moze w przypadku tego kolesia bedzie tak samo, w koncu dojrzeje.

chwila moment, raz ją bzyknął i panna dopiero 6 miesięcy później się przyznała , że w ciąży jest? Pewnie wcześniejsi kandydaci na tatusiów ją pogonili ..... Niech brat twojego chłopaka ochłonie i nie da się wrobić, dopiero jeżeli badania genetyczne potwierdzą jego ojcostwo może powiedzieć, że przegrał życie :D

Gość Szczera.doopa
Dla mnie testy na ojcostwo też wydawały się naturalne, ale nie mam nic do gadania więc się nie odzywam.

Gość URSUS C330
Ale ma 15 tylko czy ukończone ;) bo jak nie to przyszly tatus bedzie miał wesoło

Gość Szczera.doopa
Ma 15 lat, chyba miesiąc po porodzie ma kończyć 16

Gość foczka__skoczka
Jak ma skończone 15 to się chyba pod prokuratora nie kwalifikuje. A swoją drogą niezłe z niej pokrzywdzone "niewiniątko" jeśli w wieku 15 lat sie puszcza