Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojedylematy

chciałam wam tu napisać o swoich dylematach

Polecane posty

Gość mojedylematy

właściwie o jednym. mam już w sumie swoje lata i powiem wam - tak sobie siedzę w domu obecnie i myślę nad wieloma sprawami. W sumie nie wiem czy byłam dobrym czy złym pracownikiem. Nie da się tego ocenić - poniosłam klęskę gdzie tylko się dało - bo w sumie nawet jak się starałam to zawsze było COŚ co mi po prostu przeszkadzało normalnie, po ludzku i OBIEKTYWNIE wyrazić swoje zdanie czy nie wiem. Być tym dobrym pracownikiem. I dziś uważam, że być może to jest moja klęska i jej sedno, a nie to, że ja naprawdę byłam sama z siebie złym pracownikiem. Dziś już podjęłam decyzję nieodwołalną, że pracę zmieniam jeśli się da, ale to układy decydują jakim jest się pracownikiem, a nie człowiek często. To układ wydaje opinię - w Polsce - i w sumie człowiek od początku nie ma szans na nic normalnego. To straszne. A ludzie, bliscy tylko robią ci wodę z mózgu. TO KOSZMAR. Nie rozumiem w sumie jakim cudem ja nie jestem w psychiatryku dziś. Ale nie jestem. To straszne jednak jakim złym państwem dla uczciwych ludzi w pracy jest Polska. STRASZNE :(

Gość mojedylematy
W sumie powiem wam, że zawsze przeczuwałam, że bez znajomości będę mieć problemy w pracy. NIe. Że ja będę mieć problemy w pracy. Ale czuję , że po głowie dziś skacze mi cała polska oświata słuchajcie, a to już jest lekka przesada, nie? jeszcze w dobie UE.

Gość mojedylematy
Brutalne to jest ŻYCIE. Ja nie musze być brutalna. W sumie mam 2 wyjścia do wyboru w sytuacji BEZNADZIEJNEJ - beznadziejnej bo całość tonie - jedne wyjście masz mówić "Jest cool" a drugie "BOŻE DRAMAT!" Które wyjście wybierasz? I tak toniesz powtarzam...

Gość mojedylematy
No jak ja bym się topiła to bym nie rozpaczała. Nie. Po prostu się topię , idzie koniec, byle szybko i tyle. Albo wcale ... nie wiem. Nie mam pojęcia. Ale po co wrzeszczeć "DRAMAT! TRAGEDIA!" czy to coś da? Przecież i tak się topię...może lepiej rzucić jakąś deskę... choć na chwilę jeszcze będzie lepiej. Nie wiem - no ja mam myślenie takie, że rzucam ci koło ratunkowe, ale czy to ci na długo pomoże? Jednak zawsze coś...

Gość mojedylematy
Wasze zdanie... ???