Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wystraszona anna

boję się wyjść z domu, czy on może mi coś zrobić?

Polecane posty

Gość Wystraszona anna

Pól roku temu mój eks wyszedł z zakładu karnego. Coprawda nie utrzymywalismy zadnych kontaktów, byliśmy tylko na cześć i nic poza tym. Odkąd wyszedł z wiezienia strasznie się popisuje, jeżdzi kabrioletem audi i uważa się za bossa mafii. Wczoraj będąc w pubie spotkalam go, jak zwykle zaczal sie przechwalac wiec powiedzialam mu ze jest beznadziejny, zeby sie do mnie wiecej n9ie odzywał, ze jest chamski w stosunku do kobiet, zarozumialy itd. On tylko sciszyl ton i powiedzial "pozalujesz tych slow" i poszedl do swego stolika. Ja od razu sie stamtad zmylam ale prawie wcle nie moglam spać , boje sie ze mi coś zrobi, jakby nie bylo siedzial za pobicie i haracze :( Co robic w takiej sytuacji?

Gość Wystraszona anna
nawet jak pisalam ten post to serce mi wali jak oszalale a ja nie moge sie denrrwowac poniewaz mam wadę serca :( prosze pocieszcie mnie jakoś, bo niepotrzebnie sie wychyliłam ale juz tak mi dzialal na nerwy ze nie wytrzymalam

Gość bunia87654
wyluzuj dziewczyno zauwaz ze w zyciu! w 3/4 przypadkow od slow do czynow daleka droga! A co mial ci odpowedizec poczul sie ja k ciota i tyle :)

Gość Wystraszona anna
halo! proszę o pomoc

Gość lepiej daj rodzicom 4-5 tys
na ewentualny pogrzeb, żeby mieli. Tak w razie czego jakby nie żartował

Gość **rada**
~~~~~~ witaj !..jedyną metodą by żyć bez strachu,to..ignorowanie swojego eks! *** i moim zdaniem ,nie potrzebnie się do niego odzywałaś :o ***** to tylko zaognia sytuację i powoduje u niego wściekłość ************** nawet gdy zdarzy się nieoczekiwane spotkanie po prostu udawaj ,że go nie widzisz :o **************** powodzenia...trzymaj się dzielnie !!

Gość Wystraszona anna
Tylko, ze to nie ejst taki zwykły czlowiek, to bandzior i kryminalista w w tym pubie mial taki wzrok, pewnie gdyby nie bylo ludzi i swiadkow tobym oberwala

Gość Wystraszona anna
Dzięki za rady, będe go ignorowac. Z naszej klasy tez go usunelam i zablokowalam

Gość fajnafajnafajna
Siedzial to teraz bedzie sie bal.Mysle, ze nie ma sie czego bac, jesli jeszcze raz bedzie ci grozil to idz na policje.