Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posiadaczka tatuazu

jakie sa sposoby na usuniecie tatuazu?

Polecane posty

Gość posiadaczka tatuazu

wczoraj zrobilam sobie tatuaz na karku nie dosc ze mialam awanture to stwerdzilam z enie chce go miec to byl taki poprostu spontan jestem ciekawa czy ktos z was mial usuwany tatuaz metoda laserowa i ile to kosztowalo?

Gość posiadaczka tatuazu
prosze o normalne odpowiedzi:) nie wiesz o co chodzi to sie nie odzywaj to pytanie bylo skierowane do ludzi ktorzy maja tatuaz czy go mieli i znaja sie na tym :)

Gość sadaffsd
wypierz sobie mozg

Gość posiadaczka tatuazu
zalosne :) to czyli wdze na tym forum siedza same paszczury i lamusy ktore nie korzystaly nigdy z zycia i nie wiedza co to jest spontanicznosc;)

Mam tatuaz:P Tylko, ze ja najpierw pomyslalam, a pozniej zrobilam, a Ty jak widac na odwrot. Miejmy nadzieje, ze wybralas chociaz porzadne studio tatuazu i nie dostaniesz zakazenia. A co do usuwania, to byl juz tu na kafe podobny temat, w ktorym jakas laska opowiadala jak jest niezadowolona z laserowego usuwania tatuazu:O Po kilku zabiegach miala okropnie wygladajacy (tzn. jak jakis rozmazany) tatuaz...

Gość lol ale jazda
ja mam tatuaze i nigdy w zyciu bym ich nie usunela.. jestes stuknieta skoro jednego dnia robisz a drugiego usuwasz... :P

Mojej mamy koleżanka miała usuwany z cycka ;P skadś tam jej skóre wycinali i tam na miejsce tego tatuazu , ale nie wiem ile to kosztowało

Gość shfuoqhfeqw
normalnie zazdroszcze ci spontanicznosci. Chyba zrobie sobie tatuaz smoka na dupie i CHWDP na czole:classic_cool:

wiem ze nie mogła sie przemeczac a ona na 2 dzien poszła do roboty i nosiła jakies cieżkie rzeczy i jej sie rozciagnęło i nieładnie to wygląda teraz .

Gość posiadaczka tatuazu
wiecie co on mi sie podoba:) a zrobilam go spontanicznie bo byla taka atmosfera kolezanka robila kolega mial robic tak mnie kusilo kusilo no i zrobilam;] tyle ze teraz sa konsekwencje;] i w dodtaku wytatuowalam sobie imie na karku co sie pozniej okazalo ze kryminalisci sobie tatuuja tam imiona:) juz nie wiem co robic czy go usunac czy nie:)

nie usuwaj ;) jak bd juz stara ;p i nie bd juz tak ładnie wyglądał to usuniesz :D

Gość posiadaczka tatuazu
w tym roku 18 wiem ze zachowalam sie jak gowniarz poniewaz tego nie przemyslalam ale no coz stalo sie i nie wiem co robic myslalam nad ta metoda laserowa ale nie wiem ile to bd kosztowalo

Gość posiadaczka tatuazu
dzieki blue1234 :) tylko ze teraz mam starszna awanture w domu bo co gorsza chlopak z ktorym tyle bylam a moi rodzice go nienawidza samzadzownil do nich powiedziec im ze zrobilam sobie tatuaz nawet nie zdarzylam sie nim nacieszyc i nie dosc ze mam afere o tatuaz to jeszcze o niego ze z nim bylam i ich klamalam;]

Gość posiadaczka tatuazu
wiesz na mnie wplynela tak ta atmosfera:P i powiem Ci ze nie bolalo mnie nic takie dziwne uzucie nawet przyjemne:D

hmm ... moze pokrzycza i im przejdzie ... u mnie zawsze tak jest :P

ale to oni każą Ci usunąć ten tatuaż ? czy ogólnie afera jest ze zrobiłaś bez ich zgody .

Gość posiadaczka tatuazu
wiesz ogolnie afera jest ze zrobilam bez ich zgody i ten chlopak powiedzial ze nie bd ze mna bo sobie zrobilam ten tatuazxd ale teraz jets wiekza afera o niego mama placze ja placze tato sie drze..nawet powiedzial mi zebym do niego tato nie mowila bo wybralam tego frajera ktory taki jest dl amnie a nie ich...

Gość posiadaczka tatuazu
amietam jeszcze afere rok temu jak zrobilam sobie kolczyka w jezyku;d ojciec kazal mi wyciagnac;d dobra wyciagnelam ale przez okolo miesaic dwa gdy przychodzilam do domu to go sciagalam a na noc sobie znowu przekuwalam to co zaroslo a matka mi tylko kolczyki wyzucala jak znalazla az w koncu mi sie znudzilo to stwierdzilam ze pierd*ole i go wyciagnelam juz w ogole;d tyle ze tatuaz to nie kolczyk i sobie go nie zmaże jak mi sie znudzi ;/

No racja , ale ja bym zostawiła narazie ten tatuaż wiesz ... a jakis bardzo duzy ? czy taki raczej skromny ?

Gość posiadaczka tatuazu
wiesz co to jest napis nie duzy gdzies na ok. 3 4 cm taki ladny on jest powyginany w sumie taki dziewczecy jeszcze pierwsza litera mojego imienia duza N a ostania to A i tez jest duza bo tak jak imie tamtego chlopaka a tu on mi powiedzial z enie bd z dziewczyna ktora ma tatuaz no lolxd a bylismy ze soba z 2,5 roku;]

Gość sluchaj
jetes juz dorosla, a tatuaz to nie koniec swiata. zaraz pojedziesz na studia wiec nie przezywaj. twoi starzy to chyba z innej epoki ( nawet moja matka 45 lat ma chetne na tattoo) ;P nie wiem czemu kolczyk w uszach jest cacy a w jezyku be ;p itd zrob co uwazasz ale nie usuwaj dlatego ze KOMUS sie nie podoba ;)

Gość posiadaczka tatuazu
w sumie to tak usune sobie go najwyzej jak bd starsza i juz mi nie bd pasowal;d i ja myslalam ze jak rodzice sie dowiedza "kiedys" to nie bd tak zle bo moja siostra tez sobie zrobila tatuaz w wieku 18 lat tzn wujek ja zabral na 18 do salonu bez wiedzy rodzicow a tu ja mam wieksza afere niz ona i zajebist*a masz mame:D