Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posiadaczka tatuazu

jakie sa sposoby na usuniecie tatuazu?

Polecane posty

u to trochę niesprawiedliwie ;/ , ja sobie zrobie tatuaz jak pójde na studia ;p i sie z domu wyprowadze :D mama moze by sie jeszcze zgodziła na tatuaz ale tata nigdy :P

Gość posiadaczka tatuazu
no nie jest bo w sumie i tak sie poklocilismy wczesniej i to jeszcze doszlo wiec juz w ogole.. tyle ze zrobila mi afere o to ze kolega mi powiedzial czesc..;]

Gość matryca
Rozmiem, ze do normalnej pracy sie nie wybierasz? W sensie nudnej biurowej np., bo nie wyobrazam tam sobie kobiety z wytatuowanym imieniem na karku, dlaczego na karku, matko boska? Nie mozna bylo w mniej widocznym miejscu? Duze to masz?

Gość posiadaczka tatuazu
hehe to sobie zrob tylko pierw to przemysl pare razy heeh:D

Gość posiadaczka tatuazu
wiesz co niewiem czemu tam jak narazie mam dlugier wlosy to tak nie widac i chcialam byc weterynarzem:P i na ok 3 4 cm;] dlugosc i nie wiecie ile kosztuje ta metoda laserowA?

Gość bojaźń
ło matko, najpierw dorośnij :O zobaczysz dziecko w wózku i trzepniesz sobie takie same, bo... taka atmosfera? albo spontan... żałosne. Zrozum, że to są decyzje na lata albo i na całe życie. Zacznij myśleć...

Gość posiadaczka tatuazu
przepraszam Cie bardzo ale tatuaz to nie dziecko:) i nie porownuj czegos takiego bo nie jestem taka glupia zbeym w tym wieku dac sobie zrobic bobasa:) tym bardziej bo mi sie np dzieci male podobaja:) i wiesz tatuaz moge usunac a dziecko to tak nie bardzo nieprawdaz;>?

Gość sluchaj
matryca a ty jakisz masz problemz tatuazami? mieszkam w uk i tutaj facet z zajbeistym czeronym irokezem pracuje sobie w banku :Dofc przychodzi do pracy w garniaku bo tkai jest dress code, ale irokeza ma i nikt sie tym nie interesuje. moze najwyszy czas zaczac oceniac ludzi po umiejetnosciach a nie po "wygladzie" heh a a kurat na karku latwo zakryc jakims koczkiem czy cos wiec ....masz problemy

Gość najlepiej
wez wklej fotke tego tatuazu;p

Gość wlasnieee
pokaz go To Ci powiemy co z nim zrobic :))

Gość gość
Ja rozpocząłem usuwania mojego kolorowego tatuażu w klinice Zakrzewscy. Jestem już po kilku sesjach i widać spore efekty spotkań. Zabieg wykonuje doktor Magdalena i szczerze polecam jej usługi.