Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczęśliwa21

próbuje wrobić go w dziecko

Polecane posty

Gość niedzielny wieczór
no tym bardziej nie rozumiem Twojego podejścia,nie możesz z nim jeszcze "pochodzić" rozwinąć związek żeby był stabilniejszy a pożniej razem podejmiecie tą decyzję?

Gość guzik sie znasz
masz 21 lat i chcesz zaciazyc z pierwszym facetem, z ktorym sypiasz? :O nawet nie warto cignac tego watku bo to jest smieszne. jestes dorosla, a zachowujesz sie jakbys miala 15 lat. zrozum jesli cie nie kocha to nie pokocha cie dlatego, ze bedziesz miala z nim dziecko. moze kochac dziecko, ale z toba nie bedzie.

Gość jaka ja kaja
studiowanie prawa a macierzyństwo nie są dobre do porównywania... zajmij się nauką, a nie knuciem jakiś beznadziejnych akcji... jeśli to prawdziwe uczucie to przetrwa i będziecie razem... nie trzeba używać dziecka jako karty przetargowej... co Ty masz w głowie... :/

Gość guzik sie znasz
znam takie przypadki jak twoj i predzej czy pozniej facet zawsze odchodzil. nawet z dziecmi w pozniejszym czasie sie nie onteresowali poza comiesiecznymi przelewami. on chce sie z toba bawic, a nie tworzyc rodzine. jesli go wrobisz bedziesz mu sie kojarzyc z przykra niespodzianka i niczym wiecej.

Gość nieszczęśliwa21
widze ze ostalam oceniona najgorzej jak sie dało...ale i tak chce tego dzidziusia :/

Gość olcia1301
dziewczyna mojego brata tak zrobila a ich zwiazek i tak sie rozpadl,tylko go bardziej odepchnie od ciebie,zle robisz,niby inteligetna a zachowuje sie jak dziecko.

Gość małaMIIIooo
a co znaczy awans towarzyski? ps znam juz takie historie, być może ci sie uda :)

Gość gość
Ale chamskie odpowiedzi. Skoro z Tobą jest znaczy ze mu zależy. Bez przesady. Faceci nie sa wylewni. I zaden z tego dramat. Znam wiele par ktore wpadlo i sa razem. A niby nic powaznego. I znam kilka gzie dzieci niby z milosci i chciane a ona lub on uciekli dokogos innego. I tyle. zreszta żadko kto kocha. Tylko albo sie kogos podziwia, albo chce uratować, albo wygodnie a potem przyzwyczajenie i fajnie jesli duma z tego co się udalo zbudowac. Ja kochałam raz tak naprawde i dalam sobie wmowic ze on mnie nie kocha wiec lepiej jak odejde. Oboje sie wycierpielismy i tyle. chcesz zeby cie pokochał kochaj go badz zadbana czuła i zachwycona nim. Nie mow ze go kochasz tylko okazuj. I tyle. ciesz sie ze kochasz.