Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marysiennnnnka

Jestem TAKA SZCUPŁA a

Polecane posty

Gość marysiennnnnka

mam cellulit..waze 52,173 cm wzrostu,rozmiar xs czasem s,a mam tak cholerny cellulit,ze szok!!!! Czy wy tez tak macie..niczym tego paskudztwa nie moge pokonac..

Gość marysiennnnnka
celulit mam na czole .

Gość haha hihi haha ho
ja tak mam :(

Gość marysiennnnnka
no wlasnie...ja tez...Precz Ty paskudo podszywaczu!! I co mzna z tym jeszcze zrobic??kurde moze liposukcja??

Gość haha hihi haha ho
najbardziej widać mi go na nosie.

Gość haha hihi haha ho
ruszajcie się dziewczyny i tyle ćwiczyć trzeba a nie liposupcja . A celulit to nic strasznego to rzecz normalna , ćwicz i masuj pupę albo niech robi to twój facet.

Gość tu link
http://www.bstok.pl/fitness/?t=tydzien20 Na jej rozwój wpływa bezruch, nadwaga, gorące kąpiele, stresy przepracowanie, nadmierne spożywanie węglowodanów, soli i żywności wysoko przetworzonej.

Gość ale wy glupie
wystarczy CODZIENNIE krótki ale intensywny i MOCNY masaż robić wcierajac balsam (JAKIKOLWIEK, najlepsze są zwykłe nawilżające)!!!! wciera się go dopóki się nie wchłonie, nie można zostawiać mokrego filmu do wyschnięcia... a tak w ogóle to podstawą jest aktywność fizyczna, cellulitis to złe krążenie limfy, usprawniamy je aktywnością fizyczną, sportem...

Gość marysiennnnnka
Kochane dzieki,ale Was zaskocze jestem od 5 lat bardzo aktywna fizycznie!!Silownia,spinning,bieznia,wszystko!! Jestem wrecz uzalezniona od ruchu,a cellulit praktycznie nie zniknal-jedynie bardziej jedrna pupe mam...Niewatpliwie jest to zaleglosc moich objadan sie jako licealistka w Mc Donalds!!!Zawsze bylam szczupla wiec zarlam te fast foody,a nawet 5 lat cwiczen nic nie pomaga:(( Aha i wcieram najdrozsze antycellulitowe balsamy,robie maski z glinki,peelingi!!NIC NIE POMAGA

Gość ale wy glupie
marysieńka, ale ty sie dajesz w ciula robic... to musi być MOCNY, intensywny masaż, i wcale nie muszą byc antycellulitowe... zwykly nawilzajacy styknie, jest nawet o tyle lepszy, ze nie ma az tyle chemii w sobie

Gość Marysiennnnka
dziekuje dziewczyny!! sprobuje i tego...POZDRAIWM

Gość czy świat się wiele zmieni
Marycha, kiedys byly takie drewniane jakby kulki na paskach, one się kręciły, jeździło się tym po ciele, żeby je rozmasować... Coś w tym stylu możesz sobie robić, taki masaż... Ale to koniecznie musi być regularny i codziennie... Nie musi być długi, ale regularny...

Gość tu link
potrzebujesz seksu i dobrego słowa od partnera , bo jak ćwiczysz to tylko masaże zostają :classic_cool:

Gość marysiennnnka
Dzoieki bardzo...Powiem wam,ze sie juz tym tak nie przejmuje,jedynie wstydze sie ubrac w kostium kapielowy i pokazac w bieliznie Mezowi(jedynie z przodu moge..heheh)..mam dziwny cellulit,bo to takie bruzdy sa...wyglada to tak jakbym siedziala przed tv i zarla...dziwne cos za cos-szczupla na maksa jestem a jak mowie,ze mam cellulit to sie znajomi smieja...hihih chudne szybko,ale paskudztwo jest!!DZieki za odzew poprobuje tych drewnianych kulek...

Gość babcia Rozalia radzi
Tylko racjonalna dieta + slim fast + etopiryna + fat burner!