Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JILLIANA

Czy któraś też tak ma?

Polecane posty

Gość JILLIANA

Hej mam trochę głupi ale poważny problem.... Otóż kiedy kocham się z moim skarbem i kiedy on kończy we mnie ja tego nie czuję.... po prostu nie czuje jego orgazmów :( jest to dla mnie przykre, że go okłamuję, że mówię mu że to wspaniałe. Ale dłużej tak nie mogę..... Czy ze mną jest coś nie tak? Bardzo prosze o odpowiedź

Gość hahahhaha
nie rozumiem? a co Ty masz czuc? jego orgazm sie widzi, wszystko masz wypisane na twarzy ;)

Gość gwarderia
załóż mu przedłużkę na pindola

Gość JILLIANA
Dosłownie nie czuje ja sie we mnie spuszcza :/ Tyle razu słyszałam o tym jak dziewczyny i koleżanki opowiadają jakie to cudowne uczucia a ja nie mam możliwości tego doznać :(

Gość hahahhaha
sluchaj kolezanek a ... pienke uczucie jest w tym sensie, ze czujesz ze dalas mu cos fajnego, ze dobrze mu z Toba bylo ale to, ze czasem poczuje, ze cos we mnie tryska (na prawde czasem i na prawde leciutko czuc) czy ja wiem, ze to takie fajne? ;O pamietaj, ze najelepszy oment to ten kiedy on dochodzi, mocniej cie przytuli, scisnie itp a nie, ze czyjesz jego sperme w srodku;/

Gość JILLIANA
No to akurat też wiem to też jest boskie kiedy widzę, że dałam mu tyle radości że mógł sie spełnić.... tylko właśnie nurtował mnie ten właśnie mały aspekt.... dzięki za odpowiedź ^^

Gość xXHellsingxX
Hehehe nie no laski obje jesteście pojebane! Jiliana Twój facet to chyba nie ma spermy tylko ci sika to pizdy a ty hahahaha to chyba w życiu huja nie miałaś! Babe trza tak zerżnać że aż bedzie kwiczeć jak zarzynane prosie. Ma poczuc męskość. Głupie cipy!

Gość wawelski
spróbujcie analnie

Gość hahahhaha
a czy ja wspomnialam cos o tym, ze nigdy nie kwiczalam i tp? tez lubie na ostro i czesto tak mam, ale chodzi mi o sama koncowke, o to czy czuc w cipie trysk spermy;/ czytaj ze zrozumieniem

Gość JILLIANA
Acha widze jakiś cham co kobietę ma za nic chciał się popisać.... żal mi Cie Hellsing :/ Bozia kulturą nie obdarowała.... a co do seksu analnego... Raczej nie wchodzi w grę. Jest to nie przyjemne dla nas obojga

Gość A ja mam podobnie
tzn mam troche inny problem.... uwielbiam sie kochać z moim facetem ale on umie dochodzić tylko i w wyłącznie w pozycji "od tyłu" :/ nie specjalnie mnie to cieszy bo jednak chciałabym widzieć jego rozkosz. są na to sposoby, żeby to trochę zmienić?

Gość a ja mam podobnie
ehhh czy jest tu ktoś kto mi pomoże?

Gość ludwik111111
a ja mam podobnie>> ja ci pomogę,skąd jesteś?? jak małopolskie to drzyj maleńka