Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość westfalia gromka

podobają wam się suknie w tym stylu?

Polecane posty

A mnie sie nie podobaja te sukienki. Tylko ta bardzo dopasowana mi sie podoba. Ale, gdy sie jest ciąży to takie chyba są najlepsze.

piekne te suknie , ale trzeba mieć figurkę nieskazitelną , bo to miekki materiał , lejacy i uwydatnia niedoskonałosci , wiem bo moja wymarzona była w tym stylu , po przymiarkach zmiana na inny model

dzielna z mielna-też mam maggie sottero z linku nr 3. Piekna! Zreszta uwielbiam empire.

Gość spoko orinoko
czy krawcowa dalaby rade uszyc model podobny do 'danubio' podany juz we wczesniejszych wypowiedziach?ile ta sukienka kosztuje w salonie?ktos wie?:-)

Gość w salonie danubio kosztuje ok.
4000, ale ta wyżej wspomniana będzie na sprzedaż po 06 czerwca. z krawcowymi różnie bywa, zobacz na allegro, tam są czasem szyte na wzór i można je sobie porównać z oryginałem, niestety czasem są trochę nie podobne... ale to chyba zależy od krawcowej, jak masz dobrą, to nie powinno być problemu żadnego.

Gość spoko orinoko
Dziekuje slicznie za odpowiedz:-)

Gość ale nie matizao
wcale nie trzeba mieć nieskazitelnej figury co wy wypisujecie za bzdury kompletne!!!!!!!!!!!!!!!?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jesli sukienka odcinana jest pod biustem to po co nieskazitelna figura???????? a dziewczyny które był w ciązy same mówią ze fajnie niwelują brzuszek więc o co chodzi? ja taką mam, nieskazitelnej figury za to nie i wyglądam OK!

Gość westfalia gromka
mnie to raczej chodziło o to czy taki fason nie uwydatni mojej chudości. Bo jak ktoś jest bardzo szczupły to raczej wydaje mi się że lepiej mu będzie w gorsecie i czym rozłożystym na dole. Dlatego potrzeba mi chyba dużo tiulu:)

Gość tez mi sie podobaja
4 jest sliczna