Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

z_a_ł_a_m_a_n_a

Orgazm czy nietrzymanie moczu????

Polecane posty

Witam Mam bardzo niekomfortową sytuację podczas sexu, mianowicie w pozycji na jeźdzca oraz na stojąco zaczyna ze mnie leciec, nie wiem czy to mocz czy jakis inny płyn, mimo ze wczesniej oddawałam mocz??! Czytam opinie ludzi część twierdzi ze to dolegliwość a część ze to rodzaj orgazmu- tego stwierdzic nie mogę gdyż chyba orgazmu nie miałam nigdy;/ Sytuacja jest bardzo niekomfortowa, wczesniejszym moim partnerom to nie przeszkadzalo, niestety ja czułam sie niezręcznie. Chce dodac ze dotychczas z pęcherzem miałam juz problemy - nie zawsze trzymam mocz dlatego często opróżniam pęcherz (przed sexem również), w sytuacjach stresowych chodzę częściej do toalety gdyż mam zakodowane w psychice ze mogę sie zesikac. Może ważnym sie okazać iż w dzieciństwie miałam przepuklinę lędzwiowo- krzyżową. Proszę o jakąś radę, nie wiem co mam myśleć, czy taka sytuacja podczas sexu jest normalna czy może to być choroba dróg moczowo- rodnych? Aha proszę mi cos napisac o opadaniu macicy, czytałam ze to moze byc powodem. Z góry dziękuje i pozdrawiam

Gość Szczery_kochany_chłopak
Nie przejmuj się, wydaje mi się, że to kobiecy orgazm. kilka razy się z tym spotkałem. jak masz wątpliwości to spytaj ginekologa

Gość realnytuy
kobieta fontanna :D

jak masz obawy że masz problem z pęcherzem to pij herbatkę żurawinową lub zjadaj dziennie kilka suszonych żurawin. Natomiast to że ci cieknie w poz. na jeźdźca lub na stojąco to normalne chyba znasz zasady grawitacji Jak penis naciska na gruczoły wydzielające śluz to ciecz z nich musi wyciekać ku dołowi

ewentualnie ku górze, jak panna ładnie się zleje i wie kiedy otwieram dzioba w tym celu. 😴

ja tez tak mam i mam 100% pewnosc ze to jest orgazm. tak samo mam juz od jakiegos czasu problem z nietrzymaniem moczu, i tak samo oddaje mocz przed sexem ... ale to co z nas \"wyplywa\" podczas sexu to na pewno orgazm wiec sie nie martw. tym bardziej ze faceci kochaja kobiece orgazmy. ja nawet rozmawialam ze swoim facetem kiedys na ten temat i powiedzial ze gdyby nawet byloby troche w tym plynie moczu to nic sie takiego wiekliego nie dzieje-jest bardzo wyrozumialy i za to go kocham. jesli bedziesz sie krepowac w lozku to facet to od razu zauwazy i taki sex jest do bani. a zeby miec jakas przyjemnosc z tego sexu to musiecie byc oboje 100% wyluzowani. Zyeczę powodzenia ;)

A ja też miałam taki problem. W moim przypadku był to niezaleczony pęcherz. Kupiłam tabletki z żurawiną, sok chyba z wierzby, ale nie jestem pewna. I ustało. Nie, dla mnie orgazm to zupełnie coś innego - prawie mdleję, więc lepiej to sprawdź. Nic mnie nie bolało, nie polało gdy sikałam a był problem... Witamina C i tabletki na pęcherz i powinno pomóc