Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

z_a_ł_a_m_a_n_a

nietrzymanie moczu czy rodzaj orgazmu?

Polecane posty

Witam Mam bardzo niekomfortową sytuację podczas sexu, mianowicie w pozycji na jeźdzca oraz na stojąco zaczyna ze mnie leciec, nie wiem czy to mocz czy jakis inny płyn, mimo ze wczesniej oddawałam mocz??! Czytam opinie ludzi część twierdzi ze to dolegliwość a część ze to rodzaj orgazmu- tego stwierdzic nie mogę gdyż chyba orgazmu nie miałam nigdy;/ Sytuacja jest bardzo niekomfortowa, wczesniejszym moim partnerom to nie przeszkadzalo, niestety ja czułam sie niezręcznie. Chce dodac ze dotychczas z pęcherzem miałam juz problemy - nie zawsze trzymam mocz dlatego często opróżniam pęcherz (przed sexem również), w sytuacjach stresowych chodzę częściej do toalety gdyż mam zakodowane w psychice ze mogę sie zesikac. Może ważnym sie okazać iż w dzieciństwie miałam przepuklinę lędzwiowo- krzyżową. Proszę o jakąś radę, nie wiem co mam myśleć, czy taka sytuacja podczas sexu jest normalna czy może to być choroba dróg moczowo- rodnych? Aha proszę mi cos napisac o opadaniu macicy, czytałam ze to moze byc powodem. Z góry dziękuje i pozdrawiam

Może to być mocz i to nie jest normalne ale może też być śluz wynikły z podniecenia. Sama powinnaś ocenić co to jest. Jeśli to mocz to idź do gina i po prostu powiedz o swojej dolegliwości.

Gość ence pence w której ręce
nie rozpoznajesz co ci leci? i jak wyżej napisała dziewczyna. mocz nie powinien to być. jeśli obfity śluz- tak bywa czasem.. ale i tak nikt ci nie powie lepiej, jak ginekolog.. na odległość nikt ci nic nie wywróży..