Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Maj 31, 2009 Najpierw pisze z gg później z emaila i ją testuję.Ile razy będzie mnie gliniarzami straszyła a ile razy pochlebnie o mnie się wyrazi.To jest arcyciekawy przypadek.Może kiedyś ją na ulicy zaczepię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a dlaczego zaraz Napisano Maj 31, 2009 wiesz co, Amant, ja się już nie dziwię, ze nie mozesz baby znaleźc. :O :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pogodna polka Napisano Maj 31, 2009 no ale że co i jak ? wklei tu co nie co :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tzyniczna_marysia Napisano Maj 31, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Maj 31, 2009 "[zgłoś do usunięcia] a dlaczego zaraz wiesz co, Amant, ja się już nie dziwię, ze nie mozesz baby znaleźc. " Bo jestem wybredny:O. Nie wstawie jej obrazka bo by mnie zamordowała:P.Dodam że chcę pobadać też inne ale ona z pewnych względów jest szczególnie ciekawa ze względu na datę urodzenia.Mam obrazki jej rodzinki i bym mogł jej adres wytropić.I ma działalność partyjną:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pogodna polka Napisano Maj 31, 2009 ALE mi o tresc rozmow przz gg chodzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pogodna polka Napisano Maj 31, 2009 Amant co taki nudny ten blog masz? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pogodna polka Napisano Maj 31, 2009 i moze czesciej bys na swoj top zagladał ? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Maj 31, 2009 Ja zwykle o pierdołach pisałem:P.Ale zwykle zaczuynała się odgrażać jak się pytałem czy poznaje dzieweczkę na obrazku.A chyba siebie poznała:D.I chyba dzięki mnie konto na nk skasowała:D.Powinienem służyć do straszenia.A znam jeszcze jej konto na allegro. To postaram się dorobić jak będzie więcej czasu a nie wiem co z tym będzie:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a dlaczego zaraz Napisano Maj 31, 2009 Nooo, jak mnie taki jeden wysłał na gg moje własne zdjęcie z nk, to zrobiłam inaczej. Konta nie skasowałam, skasowałam, czyli zablokowałam debila na gg. :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Maj 31, 2009 Bredzisz:P.Jak wysłał takie zdjęcie to pewnie był mądry:P.A to co zrobiłaś to nic wybitnego:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach