Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość running_roger

rozpad zwiazku z powodu dziewczyny ktora nie moze od tylu

Polecane posty

Gość running_roger

sluchajcie, poradzcie mi, nasz zwiazek sie rozpada bo moja dziewczyna ma tylozgiecie macicy i boli ja, jak ja biore od tylu, a poniewaz ja tak uwielbiam to dochodzi miedzy nami coraz czesciej do klotni. rzucic ją? ona nie chce sie leczyc u ginekologa, bo mowi ze to niewiele pomoze ;(

Gość juz to bylo
nuuuda

Gość lolai78
dupek z ciebie i tyle

Gość tralalatry
rzuc ja o fieranke

Gość bo to nic nie da
duuuupku

Gość mnie boli gdy
robimy to "z przodu",generalnie sex sprawia mi jakąkolwiek przyjemnosc od tylu....moj maz wie o tym i zyje ;) Taki urok kobiet....

Gość lolai78
to jest powazne,zalezy ci nie na dziewczynie ale na jej tylku

wiesz, ale moja laska nie chce sie leczyc, tylozgiecie (czy jakas inna chorobe, bo ona sobie sama to zdiagnozowala) chyba mozna jakos kurde leczyc!

Gość lolai78
i zalezy ci tylko na tym

Gość mnie boli gdy
eeeee ja nic nie wiem o jakis formach leczenia,taki kształt mam ze sex tylko jest fajny od tyłu. Leczyc tego sie da wg mnie.... Raany jak ja kochasz to to zaakceptuj,moj maz rozumie ze budowa kobiety jest taka a nie inna i sa panie ktora moga na jezdza a inne to boli itp

Gość asasaaaa
rzuc ja

no dobrze ale ty akurat mozesz od tylu! faceci najbardziej lubia od tylu, od przodu nie jest tak podniecajace...

Gość boże kolejne niedouczone
jełopy. Jak ma tyłowzgięcie to znaczy, ze od tyłu właśnie może. Nauczcie sie zakładać prowokacje, a wy się douczcie zanim zaczniecie pierdolić o miłości

czlowieku mowilem ci, ze tylozgiecie to jej wlasna diagnoza (bez ginekologa, bo nie chce isc!) - przodo czy tylo, co to ma za znaczenie, po prostu nie moze od tylca i nie chce sie na to leczyc!

Gość hefdes
tego sie nie da leczyc ciolku

Gość tego sie nie leczy
taka jest niekiedy budowa kobiety, jak mniejsze czy wieksze cycki, sama to mam i seks od tylu jest bolesny ale tylko wtedy gdy moj facet za mocno pcha, my nauczylismy sie z czasem robic to tak ze on wie jak mocno moze i jak gleboko i jest fantastycznie

Gość lolai78
a ty bys sie leczyl?od tylu to sie bierze kurwe

ale wlasnie chodzi o to zeby jak najglebiej, znaczy do samego konca! bo wtedy facet moze poczuc jędrną pupe brzuchem i to jest fantastyczne!

Gość tego sie nie leczy
to wiesz co, rzuc ja, bedzie lepiej dla niej, znajdzie se kogos wartosciowego

nie pytam o opinie na temat mojej 'wartosci' tylko o to jak rokuje dalej nasz zwiazek... bo moim zdaniem kiepsko, laska nie moze od tylu i nei chce sie na to leczyc.

Gość taka właśnie ja
rany człowieku a jak Ty sobie wyobrażasz leczenie budowy anatomicznej?! Tego nie da się leczyć! Co najwyżej możecie pokombinować wlaśnie z kątem nachylenia czy coś. A tak swoją droga naprawdę jesteś dupkiem skoro chcesz rzucić dziewczynę bo ona nie chce się zgadzać na rodzaj seksu, który Tobie sprawia najwięszą, podkreślam NAJWIĘKSZĄ a nie jedyną frajdę, ale jej sprawia BÓL. Związki nie rozpadają się z takiego powodu, po prostu tacy egoiści jak Ty nie są w stanie stworzyć normalnej relacji i wycofują się kiedy nie dostają tego czego chcą.

chlopczyku zrozum tego nie da sie leczyc. Taka juz jej budowa i juz. Ograniczony jestes jakis

Gość eeeeeeeenergia
Wiesz co naprawde jestes mało pojetnym człowiekiem. Przede wszystkim poczytałbyś chociazby w internecie o róznych budowach ciała kobiety,a nie pierdolisz o leczeniu..... TEGO SIE NIE LECZY!!! Tak samo jak kształtu nosa,czy wielkości piersi... itp itd

Gość eeeeeeeenergia
To sobie zmien dziewczyne!!! ale masz problemy...

Gość taka właśnie ja
eeee, wiesz co, Twoja percepcja jest mocno ograniczona, przecież Ty nie jesteś w żadnym związku więc daj spokój tej dziewczynie, bo później jakiś porządny facet będzie się musiał namęczyć żeby doszła do siebie po takim frajerze. Rany nie rozumiem jak można dążyć do własnej przyjemności nawet za cenę bólu i cierpienia drugiego człowieka