Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamany7777777777777777

Czy sa jeszcze szanujace sie kobiety a nie dziw...

Polecane posty

Gość zalamany7777777777777777

Jestem zazenowany co sie dzieje teraz wsrod ludzi sama sodomia i gomora. Jak uniknac sex turystyczek ?Wiem ze duzy proceder jest szczegonie w korporacjach .Mlode siksy powkrecane tylkiem albo znajomosciami . Jak poznac normalna dziewczyne ,czy sa jeszcze szanujace sie kobiety ?

Gość ja jestem normalna ale juz
zajeta:)

Gość dkjvndklfb
zaczynam w to wątpić, a jestem kobietą

Gość stokrota45
Sa pewnie ze sa,ale jakos malo zauwazane przez mezczyzn,ktorzy patrza na takie trzesace tylkami

Gość stokrota45
bo tak jest chcecie sexu a potem mowicie ze to szmata jest.A jak da wam kosza to i tak powiecie ze to kurwa jest(urazona duma)a jacy w jestescie? chodzicie na lewo i prawo i jest ok,no tak faceci moga a kobiety wedlug was to dziwki wtedy sa

Gość jakistam534
Zrozumcie dziewczyny ze chocby wam facet przyzekal na Boga to nigdy nie bedzie mial szacunku dla puszczalskiej. Kobieta powinna byc lepsza od faceta i szanowac sie i za to was chcemy kochac .Nie sama uroda ale i szacunek.

Gość jakistam534
faceci sa gorsi ale nie znaczy ze wy takie macie byc. Badzccie dumne i szanujcie sie

Gość kehgieu
Seniorita1990rok (seniorita1990rok@interia.eu) ja tez zajęta chodze 3 lata z chłopakiem a nadal dziewica to jest szacun nie podniecaj sie tak tym bardzo, bo juz cos pisalas na temat tego ze chcesz stracic cnote. wielki wyczyn to nie jest. ja mam wiecej lat od Ciebie mialam w swoim zyciu wiecej chlopakow i tez jestem przed. Takze nie odkrylas ameryki:P

Gość yellowstone
tez sie szanuję :D

Gość ja nie miałam nic specjalnego
Ja mam faceta od 7lat i wieeeeele z nim fajnych sexulanych przygód przeżyłam. Jestem dziwką?

Gość lkjhgfdsa
jak ci przeszkadzaja takie dziwczyny to nie patrz na te mlode siksy wymachujacymi tylami moze sam zacznij najpierw zwracac uwage na ich przeciwienstwo,bo jak widac twz lubisz sobie popatrzec ja jestem szanujaca sie kobieta ale jak mam na cos ochote to to robie.........

Gość wydra krecaca tylkiem
potrafisz belke w oku kobiety dostrzec i zwac ja dziwka, a czy sam potrafisz dostrzec w swoim oku zadre? czy jestes niewinny i czysty? wasze penisy posuwaja kazda naiwna, a potem jak przelecicie, to zwiecie je kurwami. Jednak to wy myslicie jajami i robicie z nas kobiet dziwki. Dzis kobiety sa wyzwolone i same wybieraja sobie partnerow.