Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie bogata

bogaty,piekny i mlody

Polecane posty

Gość nie bogata

oto jest facet ktory probuje mnie zdobyc, wszystko bylo by ok ale ja jestem od niego starsza o 9 lat, rozwodka z trojka dzieci,widzialam zdjecia jego bylej dzeiwczyny,mlodej bogatej wygladajacej jak modelka,on chce sie spotkac ja odwoluje nasze spotkania bo nie wiem co o tym myslec, mowil mi ze nie jest z nia bo charakterami nie pasowali do siebie,nie wygladam staro i nie jestem brzydka ale jak pomysle ze on moze kazda ladna mloda laske miec to przechodzi mi chec na spotkanie z nim,dzwoni do mnie pisze czesciej niz ja do niego, mozna by bylo powiedziec ze go troche ignoruje a to dla tego ze sie boje, oczywiscie pytalam sie go dlaczego mna sie interesuje a on na to ze jestem ladna i bardzo dobry charakter mam,dzieci i to ze jestem starsza nie przeszkadza mu,ale i tak trudno mi w to uwierzyc,chlopak wygladajacy jak z reklamy jezdzacy audi tt mna zainteresowany,wierzyc czy nie, co robic?

Gość karalepa
idz do wrozki i rob wszytko co ona powie

Gość Justtynka
znam przypadek 20 letniej różnicy on jest młody i bogaty ona biedna i pomarszczona i co ty na to?

Gość eneduerabee
Nie wierzyc. Piszesz rozsadnie, wiec zdajesz sobie sprawe z ewentualnego rozczarowania ta osoba. Przemysl wszystko jeszcze raz zanim podejmiesz decyzje.