Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emillia0902

czy jestem w ciązy???

Polecane posty

Gość emillia0902

Czy jestem w ciąży czy sobie to wmawiam już sama niewiem:(mam nielegularne miesiączki i ostatnio przez 3 miesiące przyjmowaam leki i globułki bo wystąpiło jakieś zapalenie ale moj gin powiedział że będzie wszystko ok.Od momentu kiedy zaczelam brac leki to od 3 mies.mam miesiaczki regularnie w sumie powinnam dostac jutro.Jakbym byla w ciazy to byl by to 2 tydzien,niewiem co myslec bo strasznie bola mnie piersi,bardziej niż zwykle(przed okresem tez mnie pobolewaly ale nie az tak)apetyt wczoraj taki miałam że aż wstyd pisać dbam o linie i uważam co jem ale wczoraj to jadlam wszystko co mialam pod nosem.Mam wzdecia i pierdze:(uprawialam sex tydzien po okresie bez zabezpieczenia czy wtedy bym zaszła?czy jest to możliwe???piszcie dziewczyne,prosze

Gość zrob test kochana
Pewnie że jest taka mozliwosc ale na forum nikt Ci nie odpowie czy jesteś w ciąży, musisz zrobić test! Ja zaszłam w ciaze dzien po okresie, w 5 dniu cyklu. A tydzień po okresie to najbardziej płodny czas!!

Gość testowannaa
Zrób test i bedziesz wiedziala. Ja dzisiaj albo jutro robie bo mam jakies dziwne objawy;/;/