Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Isis_24

Co ze mną nie tak?

Polecane posty

Gość karalepa
masz schizy?

Nieuważnie kliknęłam bez wpisania treści, dlatego tutaj kontynuuję. Mój problem, a raczej rzecz, która coraz bardziej zaprząta mi głowę polega na tym, że zupełnie nie rozumiem braku zainteresowania swoją osoba ze strony mężczyzn. Za sobą mam jeden, bardzo długi związek, który umarł śmiercią naturalną bez żadnych awantur, urazów i wzajemnych pretensji. Od ponad roku jestem singielką- w tym czasie mieszkałam w Polsce, jeździłam trochę po świecie, miałam dosyć bogate życie towarzyskie i nic...nic wokół mnie się nie dzieje, jeśli chodzi o sferę uczuciową. Jestem raczej osobą nieśmiałą, ale widzę sporo moich koleżanek, które też nie grzeszą przebojowością, jednak nie mają problemu z brakiem powodzenia np podczas wyjścia do baru. Co więcej nie mogę narzekać na swój wygląd- może nie mam figury modelki, ale uważam, że naprawdę mogę się podobać i dość często słyszę komplementy, zarówno ze strony męskiej, jak i żeńskiej. Jednak mówią mi to osoby, które choć trochę mnie znają lub przypadkowi przechodnie. Jednak idąc na imprezę, do baru- ogólnie miejsc, w których się poznaje nowych ludzi, zupełnie nie jestem obiektem zainteresowań dla mężczyzn. Na czym więc polega atrakcyjność i na co powinnam zwrócić uwagę? Proszę o wszelkie rady, bo naprawdę potrzebuję kogoś poznać i czuję się coraz bardziej niedowartościowana.

Gość karalepa
na sile to wiesz co mozna?