Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna taka histeryczka

Czy test hcg z krwi mógł się pomylić?

Polecane posty

Zrobiłam test hcg z krwi w 22 dc. Wyszedł negatywny. Okres powinnam dostac 2 dni temu, zawsze jak w zegarku, nigdy żadnych opóźnień, nawet przy największych stresach. Jaka jest możliwość pomyłki?

Gość podnoszeeeeeeeeeeeeeeee
teoretycznie mogl jeszcze nie wyjsc, ale to bardzo malo prawdopodobne, powtorz test za 2 dni

Gość sjhfjfhsjdg
test bhcg już by wyszedł pozytywny gdybyś była w ciaży no chyba że mialas owulacje w 20 dniu cyklu bo ci sie przesunela z powodu stresu i stad to opoznienie okresu

Gość a na moje oko
choc nie chce ci robic zbednych nadzieji to troche za wczesnie zrobilas, bo policzmy , wystarczy zebys owu miala np w 15 dc, do zaplodnienia moglo dojsc nawet w 17 dc, zanim jajeczko sie zagniezdzi mija nawet kolejne 3 dni wiec juz mamy 20 dc, a ty bete robilas w 22 dc wiec mozliwe ze poziom jeszcze byl bardzo niski. A ktory masz teraz dzien cyklu??

Gość a na moje oko
no i njawzniejsze to czy w ogole jest mozliwosc tego ze zaszlas w ciaze??

Gość żmija zygzakowata
jak się tym tak stresujesz to z nerwów mógł ci się też opóźnić.

normalnie mam krótkie cykle bo 25 dni, obecnie 28 dc. a o dziecko sie staraliśmy :)

Gość a ile ci
wyszla ta beta? i co ty taka w goracej wodzie kapana?

Gość djuihfpirrrrrrrrrrr
o włąśnie ile Ci wyszła??

Gość saleminka8
a nie lepiej poczekać aż okres będzie się spóźniał a nie odrazu lecieć na badanie ? potem są pytania Wiesz ja też nigdy nie miałam opóźnień,cykle 34 dni inagle pewnego miesiaca 46 dni.To że nigdy się okres nie spóźniał nie oznacza ze tak będzie zawsze pamiętajcie !nie jesteśmy robotami zaprogramowanymi na p.25 czy 28 dni. Ja zaszłam w ciąże 1 w cyklu 56 dniowym kolejna ciąża czyli obecna jest z cyklu 37 dni Pomyłka nikła! test z apteki moze się pomylić a nie z krwi nie,hyba że podmieniono próbki a to grozi wyleceniem chyba kogoś z pracy :) :P

sama sie tak nakręciłam jak nastolatka... mam 28 lat i 3 letnie dziecko i chyba za bardzo mi zalezy na rodzenstwie dla małej :)