Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośka z malego miasta

z dwojga zlego co byscie wybrali

Polecane posty

wiadomo jak jest ciezko o prace, jestem po studiach wiec szukalam czegos lepszego :( niestety aplikuje masa ludzi, a ja ze nie mam doswiadczenia zawsze odpadam. Teraz potrzebuje kasy mysle o zakladzie produkcyjnym lub tesco np. wykladanie towaru . Co byscie mi radzili ?? ktora praca jest lepsza wedlug was. Chce pracować na dluzej a nie na chwile, z czym lepiej wiązac swoją przyszłosc ??

Gość idz pod latarnie
może cie oswieci :)

nie mam pomysłu na życie wogole nie wiem co chcilabym robic, nic mnei nie interesuje ale potrzebuje kasy i musze zacząc zarabiac na siebie, wogole nie wiem po co szlam na studia jak teraz siedze w domu :( ciezkie czasy nastaly

Gość probuj i tu i tu
wazne aby sie gdzies zalapac, tylko w tesco czasami kaza dzwigac i nie zawsze wg norm/czasem przekraczaja norny/

Gość żmija zygzakowata
jak pójdziesz do tesco to świątek piątek czy niedziela będziesz musiala tyrać. lepiej w jakimś zakładzie, w którym się pracuje tylko w dni robocze od poniedziałku do piatku. w tesco nawet weekendów nie będziesz mieć wolnych.

tez tak myślalam ale z tego co czytam na forach bardzo często zdarza sie tak ze w soboty tez musisz przyjsc do pracy i nie masz nic do gadania, pozatym atmosfera jest niezbyt dobra i mozna sie zaje..bać na smierc. :( juz zupelnie nie wiem co ja mam robic, a tak bardoz potrzebuje kasy

Gość żmija zygzakowata
moja znajoma pracowała w mcdonaldzie, wiadomo w weekendy też, ale nie narzekała na tą pracę jakoś specjalnie, chyba już lepiej w tym mcdonaldzie niż dźwigać skrzynki w tesco.