Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiasi19

male krwawienie pomocy

Polecane posty

witam dziewczyny mam pytanie jestem w 9 tygodniu ciazy przedwczoraj kochalam sie z chłopakiem po stosunku zobaczyłam ze miałam male krwawienie POPLAMIŁAM TROCHE POSCIEL CZY TO COS POWAZNEGO??

Gość djuihfpirrrrrrrrrrr
niekoniecznie.w wiekszości ciąży się zdaża.

raczej nic sie nie dzieje, tez jestem w 9 tyg ... w poprzedniej ciazy tez tak mialam i lekarz powiedzial ze to przyblizony termin kolejnej miesiaczki... wiec moze zdazyc sie plamienie... mam andzieje ze to juz ustalo? jesli nie to szybko do ginka bym radzila...

Gość sjhfjfhsjdg
ustało czy nie ustało kazde plamienie trzeba zgłosić i to natychmiast bo jesli to rozpoczynajace sie poronienie to kazda minuta sie liczy.

Gość podnoszeeeeeeeeeeeeeeee
ponioslo mnie...po prostu IDZ DO LKARZA i chwilowo nie uprawiaj zeksu najlepioej do konca 1 trymestru

Gość SuziQ...
W czasie ciąży organy płciowe są przekrwione i dlatego często po stosunku może pojawic się leciutkie plamienie koloru różowego lub jasnoczerwonego. Jeżeli jest to tylko kilka kropel i nie towarzyszy im żaden ból to nie ma czym się przejmować. Jeżeli jednak masz jakieś wątpliwości to zgłoś się do lekarza. A seks można uprawiać przez większość ciąży - również w pierwszym trymestrze, chyba że z przyczym medycznych zabronił tego lekarz. Takie delikatne plamienie mogą się powtórzyć po każdym stosunku albo tylko czasami.