Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wampirzyca222

Narysuj swoją rodzinę ,układanie klocków i inne psycho-bzdury

Polecane posty

Psycho(takich nazywam) czasami przechodzą samych siebie. Jak nie zadają \"głupichpytań\" to każą dzieciom rysować swoją (dzieciaków) rodzinę albo innegłupoty. Albo jak \"młody\" za bardzo szaleje to każą go leczyć.Oczywiście mały ma prawo szaleć ,bo jest dzieckiem . Jak szaleje zabardzo to można go jakoś ukarać (nie mówie o biciu bo sama tego nieuznaję). Potem z tego wyrośnie! Ale \"panie psychologi\" i tak wiedząswoje. Wymyślili kolejną bzdurę . Albo kazą im układać klocki (nawetgdy mają 14-15lat). Sama nie wiem poco. Według mnie to jest w ogóle niepotrzebne! Ja moich dzieci nigdy do nich nie zaprowadzę. Oni są nikomunie potrzebni!!! Więc po co oni są? Moim zdaniem po...(wiecie co). Sąwłaśnie ......... warci i tyle! Po za tym \"psycho \" to zwykli kłamcy! Są tak zakłamani ,że zrobiąwszystko (dosłownie wszystko) aby zniszczyć (młodemu) człowiekowiżycie. Celem \"psycho\" jest niszczenie ludzi od dziecka! Więc nie warto im wierzyć! Nie radziła bym tego robić!

Gość mkazdykazdy
dobrze sie czujesz?

Gość gość
ile miałaś lat? :D

Gość gość
a ja też łaziłam jako dziecko do pedagoga , też kazał rysować rodzinę , malować , pytał o kolory jakie mają kredki , rzucałam klockami , skakałam , a chodziłam tam bo miałam kłopoty w szkole , nie mogłam się na niczym skupić niczego nie rozumiałam i byłam zawsze z boku , przenieśli mnie do szkoły integracyjnej tam bylo łatwiej , choć nie lubiłam tej szkoły bo ta szkoła była obok mojej poprzedniej , i tamci się nabijali że ja chodzę do "czubków " no cóż ale skończyłam tę budę z wyróżnieniem