Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adrenaliina

potrzebuje zrzucic 3 kilo do piatku co zrobic

Polecane posty

Gość adrenaliina

hejka waze 64 i mam 170, chcialabym schudnac 8 kilo ale narazie potrzebuje 3 albo cztery kilo do piatku, wiem ze to glupie i nierozsadne ale po prostu musze! jestem w stanie sztywno sie trzymac jakiejs diety lub nie wiem, poradzcie cos pewnego

Gość adrenaliina
no jak to nie napewno cos sie da w tamtym tygodniu zlecialam z 66 na 63,5 dzisiaj sie wazylam i jest 64 napewno mozna dawajcie kochane

Gość adrenaliina
czyli co w 5 dni nie da razy zrzucic 3 kilo, moge sie glodzic i cwiczyc codziennie, to nie wystarczy

Gość adrenaliina
halo staraczki

Gość to znaczy że
skoro wiesz że na pewno się da to nam napisz bo my nie mamy pojęcia ;)

Gość adrenaliina
gdzie sie wszystkie podziewacie oi tej porze

Gość adrenaliina
chcialam tylko spytac kogos czy ktos tak mial...

Gość ee tam kolejna ściema
najwyżej ubędzie 2 kilo ale to i tak w większości woda 5 kilo to mozesz zruzicć na 10 dniowej głodówce

Gość Minia26
Kiedyś coś takiego przerobiłam - to jest połączenie własnych desperackich doświadczeń i zaleceń przyjaciela, który miał kilka dni do zawodów judo, żeby schunąć by zakwalifikowali go do odpowiedniej grupy wagowej. Starasz sie niczego nie jeść, jesz "gryza", "kęsa", "łyka" tylko wtedy, gdy cię zemdli. Gryza, nie więcej...aż do następnego zemdlenia :( Pijesz tylko wodę, ale tez nie za dużo, bo w ciągu kilku dni to tracisz głównie wodę. Cwiczyć nie musisz, bo przy braku pokarmu moze to nie wyjść nic dobrego. A na wieczór kładziesz się do łóżka w trzech warstwach ciuchów, pod milionem pierzyn i pocisz się do bólu. Ja kiedyś przed sylwestrem schudłam w ten sposób 5 kg w ciągu 8 dni, a kolega 4 kg w ciągu 4 dni. Uprzedzam, ze technika ta jest niehumanitarna i nierozsądna. Na zdrowy rozum, to wyrządzasz nią sobie krzywdę na długi czas, nie zdziw się, jak spóźni ci się okres lub po tygodniu wyskoczy ci masa pryszczy. Ale wiadomo: czasami trzeba i już...a z taką potrzebą to się nie dyskutuje :) powodzenia

Gość ee tam kolejna ściema
bokserzy jak muszą szynko schudnąć ćwiczą na skakance możesz też używać herbatek ziołowych drenujących np Herbapolu Slim Figura Faza II Oczyszczanie, ta hebratka pomaga też na cellulit tzw wodny czyli obrzęki albo zatrzymanie wody w organiźmie przed miesiaczką możesz foliować uda z jakiś balsamem na cellulit to je wyszczupli zdrowe są też wywary z jarzyn: pora, selera, marchewki, też oczyszczają organizm