Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadzieja zupełna

jestem beznadziejna

Polecane posty

Gość beznadzieja zupełna

kolejne dnie uciekają mi przez palce a ja nie robie zupelnie nic aby je godnie przezyc :(🖐️schodze na samo dnob

Gość beznadzieja zupełna
a co mam robic skakac do gory ???

Gość beznadzieja zupełna
nie ma pracy zostawilam swoje cv we wszystkich mozliwych miejscach jestem taka beznadziejna nigdzie mnie nie chcą :(

Gość inn_
rozsylaj dalej, przegladaj ogloszenia regularnie i dzwon, w koncu sie cos trafi, glowa do gory

Gość Niewinna zaczepka
Brak pracy to duzy problem ale w zyciu nie pwinnismy bac tego asz tak bardzo do siebie. Co chce napisac to to, ze musisz wiedziec czego chcesz i to robic. Czy zajmie ci to miesiac czy 6 m-cy, ty wiesz czego chcesz i szukasz pracy do puty, do puki jej nie znajdziesz. 8 godz dzis 8 godz. jutro itd. Ja tak robilam przez rok. Teraz sie tak wytrenowalam, ze niespodobala mi sie moja poprzednia praca to ja zucilam i po dwuch tygodniach znalazlam nastepna. I traz tez szukam i juz chyba znalazlam, bo zamalo mi w tej mojej pracy daja godzin. Beznadziejna jestes tylko dlatego ze tak myslisz. Bedziesz myslec ze jestes kobieta zaradna i taka bedziesz. Kwestia nastawienia. Powodzenia.

Gość beznadzieja zupełna
ale ja juz tak robie od roku, chyba naprawde jestem do niczego :( przestaam juz wierzyc ze trafi mi sie dobra praca , co to za kraj co to za rządy... niech spuszczą na nich bombe zeby sie w koncu opamietali

Gość Ebenezer
Jeśli na 10 wysłanych ofert dostaniesz odpowiedź i zaproszą Cię na rozmowę to dobrze. A jak na 10 rozmów zaproponują Ci pracę to też dobrze. Czyli szansa 1:100