Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotana sytuacja

bylam dzis w urzedzie pracy i jestem zalamana

Polecane posty

byla oferta pracy do recepcji pani w UP mowila ze mi nie da skierowania bo.....wymagaja sredniego wyksztalcenia a ja mam lic z ekonomii!!!!!!!!!!!!!! ale podala mi adres firmy, zadzwonilam i powiedzieli ze szukaja osobyz e srednim kurwica mnie juz bierze, licencjat to tak wiele kiedy nie ma sie dosw? jestem zalamana

Gość jak ty ze studiami ekonomiczny
mi będziesz pracować na recepcji to GDZIE ma znaleźć pracę człowiek z maturą???

jestem zalamana :( juz nie mam sily szukac bo ciagle slysze uwagi ze albo mam za duzo albo za malo:( przyjeli kogos po sredniej, zalamka a co ja mam robic? juz serio chyba sie poddaje

Gość Odwarzniaczekkkk
Nastepnym razem jak uslyszysz, cos takiego to powiec po prostu co myslisz. Powiec, ze jak masz zdobyc doswiadczenie skoro nikt niechce ci dac szansy, wiesz ze sobie poradzisz tylko musisz zaczac, jak nie on to kto ci da szanse. Pracodawca lubi jak pracownik jest pewny siebie. Gdy tak zrobisz i sie przelamiesz to zobaczysz sama co sie stanie . Tylko przypadkiem nie pros i nie placz , badz poprostu stanowcza.

Moja żona ukrywała wyższe wykształcenie, żeby dostać pracę. To może i Ty się z nim nie wychylaj...

chyba tak bede mowic ukryje to bo mam juz tego dosc w dodatku nie skonczylam jakiejs renomowanej szloly, tylko PWSZ wiec nie rozumiem..

Gość gerda lato
może myślą że taki ktoś szczególnie jak skonczy prywatną szkołę to będzie robił kłopoty, będzie sie stawiać, rządać więcej pieniędzy, że liczy na super kasiorę, że będzie truć doope i domagać sie praw itd takiego nie chcą, lepiej wziąć z niższym wykształceniem,będzie tej osobie zależało na pracy i nie będzie pyskować i stwarzać problemów

Gość majka_21
ja ci radze pracy szukaj na wlasna reke a do urzedu pracy chodz tylko zeby sie pokazac podpisac i miec ubezpieczenie... ja przez pol roku chodzilam i dostalam 1 ofertę...prace znalazlam dzieki kolezance ktora dala mi znac ze jedno miejsce bedzie wolne i zostalam przyjeta...na UP nie licz

majka ja juz nie ma sily, chodze do up. przegladam gazety portale internetowe dostarczylam tez swoje cv do firm gdzie chce pracowac i nic a znajomosci nie mam to i chyba dlatego pracy brak